diumenge, 15 de novembre del 2009

500 entrades, una evolució. Gràcies a tots!

Quan Coses de Can Loi i altres herbes va començar no ho tenia gaire clar què volia que fos. Ara ja ho sé. Can Loi és la meva vida i una part molt important de la meva vida és la cuina i esper que cada dia vagi ocupant una part més important de Can Loi.
Avui, pensant en l'entrada 500, he comprovat que el blog s'ha convertit en un exercici de constància només comparable al meu pas per la coral.
Per celebrar-ho vos deix un llistat de totes les receptes que he publicat directament (hi falten enllaços a altres blogs o comentaris sobre plats que he fet, mitges receptes de plats que he fet per sopars, o menus que he fet per celebrar alguna cosa), crec que s'hi pot observar una evolució, un pas més enllà, que m'ha sorprès.
Can Loi ha evolucionat amb jo i gràcies a vosaltres.


Coses de Can Loi, el receptari.

Rotllets de torró amb plàtan

Coca de tallades

Crema de verdura amb sobrassada


Truita de patata, ceba i colflori

Panets de llet

Arrosset senzill amb verdura

Amanida (perquè té lletuga) amb saladets de fulls

Coca-pizza fullada de trempó i xulla fumada

Galletes integrals de sèsam, nous i xocolata

Albergínies farcides de carn i verdura


Pastís de formatge amb confitura de l'Ikea

Coca amb poma

Falsa pizza i salsa de ruïsos


Ciurons amb salsa de ceba i cuixot


Coca de trempó


Bunyols de vent

Marronet de xicolati


Arròs sequet de pollastre

Mantecados


Entreteniment de sobrassada amb mel i fruits secs


Llom amb col


Panets integrals amb sèsam

Cocona de ceba amb formatge

Cocarrois de pèsols

Confitura de taronja i conyac

Bagels

Cocarroi sense pasta

Xurros


Torrada de pollastre amb fritada de pebres i ceba


Truitetes de verdura amb pinya


Pasta amb verdura i cuixot amb reducció de Martini

La meva salsa verda

Flam de cafè

Megacrepe de nutella


Vixisuà

Pollastre amb ceba

Coca de xocolata farcida de compota de taronja


Els meus canelons

Pebres de piquillo farcits de truita

Sobrassada

Rotllets d'aperitiu

Rostit amb crosta d'herbes i patates al forn a l'estiu Falsarius

Espinagada de llom al gust de Can Loi

Un pa integral

Galletes de llimona i romaní

Confitura de ceba i mostassa al gust de Can Loi


Confitura de taronja agra

Mil fulls de poma amb carn tofonada i salsa de sobrassada amb mel

Cuinat de ciurons a la seca

Tomàtiga farcida d'estiu mallorquí amb cruixents de pa amb gust d'all

Copa de iogur amb torró fluix

Magdalenes definitives

Pasta de panada

Pasta de cocarroi

Vienes i magranetes


Pa dels 5 minuts

Coca de pebres torrats i ceba

Mousse d'albergínia i pebre amb salsa de sobrassada

Rotllets d'albergínia farcits

Muffins integrals amb mel i nous


Piteres a la parmesana versionades


Gelat de fraula

Arròs al forn a l'estil de Can Loi

Coca integral amb crema d'ametles

Mongetes saltejades a l'estiu de Can Loi


Coca esponjosa d'albercocs i sobrassada


Confitura de vi negre

Sospiros


Tatin d'albergínia, mel i sobrassada

Croquetes de cuixot

Crema de pastanagó i juliverd


Amanida de tardor

Milfulls de poma al forn amb brossat, mel i nous

Pseudofideuà a la pseudomilanesa

Coca de pastanagó, nous i festucs

Bombó de pebre torrat farcit de formatge sobre llit de patata i ceba al forn

Infusió sòlida d'infusió d'herbes amb sorbet de llimona i poma àcida

Entrepà power taste amb esclatassangs


Crema de porro i colflori

Sopes de matances

8 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Per molts 500 posts, estimada amiga!!! nosaltres i gràcies a tu, som millors persones. T'estimem.

Chis ha dit...

Vermells meus, us estimo molt! moltes gràcies i una abraçada molt foooooorta.

Glòria ha dit...

Felicitats per aquests 500 posts!. N'esperem molts i molts més i gràcies pel receptari!.

Oreto Doménech ha dit...

Gràcies xiqueta, i que en siguen, almenys, 500 més. És un plaer trobar-te i llegir-te. Besets.

Chis ha dit...

Glòria,
una abraçada forta!

Oreto,
el plaer el tenc jo de saber-me estimada per vosaltres.

xisco ha dit...

vidona... "molts d'anys" i esper arribar a tastar alguna de les teves creacions.
Jo te seguiré empleant com a enciclopèdia de cuina i madona de capçalera... que no és poc.
Gràcies!

Francesc ha dit...

Arribe una mica tard, perquè, darrerament, no tinc temps per a dedicar-li al meu bloc. Estic molt content que hages arribat al post 500!!!
Les teues receptes diuen molt de tu, del bo i millor de tu. Besades guapa! I, com ja et deia l'Oreto, que en siguen almenys 500 més!!!

Chis ha dit...

Xisco,
gràcies a tu pels moments de grosseria que vivim plegats.

Francesc,
Una abraçada forta!