dissabte, 3 de maig de 2008

Dinar improvitzat



Feia dies que no menjava calent si treim alguna pizza. Ahir a la fi va tocar cuinar un poc.
Torrada integral de pollastre amb fritada de pebres i ceba confitada a l'aroma de llorer i brandy.
Ingredients:
1 tall de pitera de pollastre
1 ceba
mig pebre vermell gruixat
una llesca de pa integra (si pot ser, del forn des paners)
3 alls
1 carxofa
un raig de brandy
mitja fulla de llorer
oli d'oliva, sal, pebre bo

Torram el pollastre, fregim la ceba tallada a juliana, dins poc oli. Quan hagi perdut fortor hi posam el llorer i el brandy i ho deixam coure. Els pebres els palam en viu i els fregim amb els alls i la carxofa.
Muntam en una greixonera el pollastre, els pebres i la ceba, una cosa damunt l'altra en aquest ordre i en calent i ho tapam amb un diari i un pedaç gruixat, perquè s'acabi d'ofegar.
Per muntar el plat, torram el pa i amb el suquet que s'ha fet dins la greixonera banyam un poc el pa. A damunt hi muntam un tall de pollastre amb el pebre i la ceba.