dijous, 5 d’abril del 2007

Sempre m'ha fet ràbia aquella gent




que diu: "Ais! Avui he dinat d'una ensalada (amanida, trempó)"
com si això fos un sacrifici tan gran. Avui en dia la gent diu "ensalada" a qualsevol cosa freda que hi posen des de pollastre, tonyina o pasta, fins llegums. Moltes vegades dius ensalada de ciurons, i allò engreixa més que si te menjassis un plat de cuinat calent.
Així és que dissabte passat, abans d'anar al Mallorca Prix, vaig dinar d'ensalada (que bé que sona, que sana que som, quina dieta més saludable)
Això sí, tenia fulles variades d'enciams diferents, ceba tendra acabada de collir de l'hort i bé altres coses que li donaven un interés especial.




Ingredients interessants:
pasta de full, tallada en tires llargues i amples.
talls de bacon fumat
dàtils
sobrassada.
Aquests ingredients són els que fan interessant l'ensalada perquè sinó... seria un puta plat de lletuga.