dimarts, 13 de febrer del 2007

Rotllets de torró amb plàtan

ingredients:

torró d'ametla (tipus xixona)
plàtan madur
nata muntada
un polsim de cafè soluble

estris:
corró
film transparent.
màniga pastissera

elaboració:

col·locau un tall de torró sobre el film, doblegau-ho i amb el corró anau aplanant el torró fins que quedi una làmina fina rectangular.
En el cap que hagi quedat més irregular de la làmina, poseu-hi mig plàtan tallat per llarg i, ajudant-vos amb el film, anau enrodillant el plàtan amb la làmina de torró. Un cop fet el rodet, cal estrenyer-lo molt fort dins el film, estrenguent les puntes com si fos un caramel.
Convé tenir-lo dins la gelera fins moments abans de menjar-lo.
A l'hora de servir-lo, treis-lo de l'embolcall de film i talleu-li les puntes, per pura qüestió estètica. Tallau el rotllet per la meitat amb un ganivet fi. Convé fer el tall amb una mica d'angle per donar volum al plat.
Col·locau els rotllets sobrela base tallada en angle, posau una bolla de nata perquè faci de suport del rotllet i escampau una mica de cafè soluble en pols per sobre de la nata.

Tot i que sigui llarg d'explicar, és molt senzill de preparar

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mos ho faràs per dinar??? Són les 9 i ja tinc ganes de menjar, i això que ja he berenat...