Automàticament la meva ment s'ha posat a funcionar i com que som una gran pecadora de pecats mortals he començat a muntar, de pensament, un entrepà amb capes de bacon ben cruixent, com aquell que vaig menjar a Washington... i formatge al punt de fondre perfecte i una mica de la meva salsa verda...
Amb això que totes les meves ganes s'han vist (afortunadament) truncades per un fet molt bo d'entendre: no tenc bacon (per evitar temptacions...)
Però clar, el pa ja el tenia, i la gana també, i la gola... la gola la tenia tota! així que el capet de pensar, que diria un amic meu, s'ha posat en marxa i just a darrera hi ha anat el cosset.
Entrepà power taste de Can Loi
Ingredients d'un entrepà:
2 llesques de pa alemany de cereals i pipes acabat de fer
una branca de julivert
4 tallades primes de cap de llom curat amb pebre bo
2 tallades primes de tomàtiga
3 esclatassangs mallorquins
oli d'oliva verge
pebre bo
sal de cocó
Per començar he posat la planxa a encalentir-se i hi he posat els esclatassangs. Quan els he girat per primera vegada els he regat d'oli i els he trempat amb sal i pebre bo. Després els he regats per l'altra cara. Quan ja eren quasi cuits, he posat les tallades de cap de llom sobre la planxa volta i volta i els he posat immediatament sobre el pa perquè s'amaràs amb els sucs de la carn. A damunt hi he posat les fulles de juliverd sense el tronc. A damunt, les tallades de tomàtiga i , per acabar, els esclatassangs. He aplegat tots els sucs de damunt la planxa fent una mullada amb la llesca de pa que havia de tapar l'entrepà.
I entrepà preparat, entrepà menjat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada