Quan Coses de Can Loi i altres herbes va començar no ho tenia gaire clar què volia que fos. Ara ja ho sé. Can Loi és la meva vida i una part molt important de la meva vida és la cuina i esper que cada dia vagi ocupant una part més important de Can Loi.
Avui, pensant en l'entrada 500, he comprovat que el blog s'ha convertit en un exercici de constància només comparable al meu pas per la coral.
Per celebrar-ho vos deix un llistat de totes les receptes que he publicat directament (hi falten enllaços a altres blogs o comentaris sobre plats que he fet, mitges receptes de plats que he fet per sopars, o menus que he fet per celebrar alguna cosa), crec que s'hi pot observar una evolució, un pas més enllà, que m'ha sorprès.
Can Loi ha evolucionat amb jo i gràcies a vosaltres.
Coses de Can Loi, el receptari.
Rotllets de torró amb plàtan
Coca de tallades
Crema de verdura amb sobrassada
Truita de patata, ceba i colflori
Panets de llet
Arrosset senzill amb verdura
Amanida (perquè té lletuga) amb saladets de fulls
Coca-pizza fullada de trempó i xulla fumada
Galletes integrals de sèsam, nous i xocolata
Albergínies farcides de carn i verdura
Pastís de formatge amb confitura de l'Ikea
Coca amb poma
Falsa pizza i salsa de ruïsos
Ciurons amb salsa de ceba i cuixot
Coca de trempó
Bunyols de vent
Marronet de xicolati
Arròs sequet de pollastre
Mantecados
Entreteniment de sobrassada amb mel i fruits secs
Llom amb col
Panets integrals amb sèsam
Cocona de ceba amb formatge
Cocarrois de pèsols
Confitura de taronja i conyac
Bagels
Cocarroi sense pasta
Xurros
Torrada de pollastre amb fritada de pebres i ceba
Truitetes de verdura amb pinya
Pasta amb verdura i cuixot amb reducció de Martini
La meva salsa verda
Flam de cafè
Megacrepe de nutella
Vixisuà
Pollastre amb ceba
Coca de xocolata farcida de compota de taronja
Els meus canelons
Pebres de piquillo farcits de truita
Sobrassada
Rotllets d'aperitiu
Rostit amb crosta d'herbes i patates al forn a l'estiu Falsarius
Espinagada de llom al gust de Can Loi
Un pa integral
Galletes de llimona i romaní
Confitura de ceba i mostassa al gust de Can Loi
Confitura de taronja agra
Mil fulls de poma amb carn tofonada i salsa de sobrassada amb mel
Cuinat de ciurons a la seca
Tomàtiga farcida d'estiu mallorquí amb cruixents de pa amb gust d'all
Copa de iogur amb torró fluix
Magdalenes definitives
Pasta de panada
Pasta de cocarroi
Vienes i magranetes
Pa dels 5 minuts
Coca de pebres torrats i ceba
Mousse d'albergínia i pebre amb salsa de sobrassada
Rotllets d'albergínia farcits
Muffins integrals amb mel i nous
Piteres a la parmesana versionades
Gelat de fraula
Arròs al forn a l'estil de Can Loi
Coca integral amb crema d'ametles
Mongetes saltejades a l'estiu de Can Loi
Coca esponjosa d'albercocs i sobrassada
Confitura de vi negre
Sospiros
Tatin d'albergínia, mel i sobrassada
Croquetes de cuixot
Crema de pastanagó i juliverd
Amanida de tardor
Milfulls de poma al forn amb brossat, mel i nous
Pseudofideuà a la pseudomilanesa
Coca de pastanagó, nous i festucs
Bombó de pebre torrat farcit de formatge sobre llit de patata i ceba al forn
Infusió sòlida d'infusió d'herbes amb sorbet de llimona i poma àcida
Entrepà power taste amb esclatassangs
Crema de porro i colflori
Sopes de matances
8 comentaris:
Per molts 500 posts, estimada amiga!!! nosaltres i gràcies a tu, som millors persones. T'estimem.
Vermells meus, us estimo molt! moltes gràcies i una abraçada molt foooooorta.
Felicitats per aquests 500 posts!. N'esperem molts i molts més i gràcies pel receptari!.
Gràcies xiqueta, i que en siguen, almenys, 500 més. És un plaer trobar-te i llegir-te. Besets.
Glòria,
una abraçada forta!
Oreto,
el plaer el tenc jo de saber-me estimada per vosaltres.
vidona... "molts d'anys" i esper arribar a tastar alguna de les teves creacions.
Jo te seguiré empleant com a enciclopèdia de cuina i madona de capçalera... que no és poc.
Gràcies!
Arribe una mica tard, perquè, darrerament, no tinc temps per a dedicar-li al meu bloc. Estic molt content que hages arribat al post 500!!!
Les teues receptes diuen molt de tu, del bo i millor de tu. Besades guapa! I, com ja et deia l'Oreto, que en siguen almenys 500 més!!!
Xisco,
gràcies a tu pels moments de grosseria que vivim plegats.
Francesc,
Una abraçada forta!
Publica un comentari a l'entrada