dimarts, 22 de juliol del 2008

No és que sigui maniosa...

... però al bany de la consulta hi tenc un paquet d'aquestes tovalloletes humides per a la desinfecció de superfícies, més que res perquè molta gent té problemes de punteria i pixa fora de test. Sempre que hi vaig jo, procur fer una passadeta amb una tovalloleta d'aquestes com a mesura d'higiene.
A la consulta, la sala més visitada és l'excusat, que un 80% de la gent que passa el portal del carrer hi fa una aturadeta. Hi va haver una temporada que mos fotien el paper i per això vaig deixar de tenir-hi un rotllo de reserva.
Avui una senyora s'ha acostat a la meva taula i amb la discreció que demana una cosa d'aquest calibre m'ha xiuxiuejat la següent frase:"Nina, no és per res, però al bany no hi ha paper. No és que jo en necessiti, jo m'he arreglat, però perquè ho sabis."
Jo, tota diligent he anat a retornar la normalitat de la famosa sala amb un flamant rotllo doble de paper perfumat decorat amb floretes de camamitla (el més barat del müller de baix.)
Quan he entrat he trobat el paquet de tovalloletes desinfectants obert a damunt la piqueta del vàter, amb tovalloletes estirades, dins la tassa del vàter -sense estirar la cadena- hi havia dues tovalloletes d'aquestes, usades!!!
Me pareix que alguna madona ha partit a ca seva amb la cotorra ben neta i ben desinfectada... i qualque coitja mala de sofrir.
Per aquí encara no ens hem aturat de riure.

4 comentaris:

Francesc ha dit...

De tant en tant, deixes al teu bloc anècdotes de la teua feina molt divertides. Havies pensat mai que, potser, podrien esdevindre un llibre molt i molt divertit? M'agrada el to amb què les contes. He passat una bona estona de riure llegint aquesta d'avui. Salutacions

canela ha dit...

Bones, t'he conegut pel bloc de La Zuccheriera i aquí estic. Aquesta anècdota que expliques de la feina realment divertida i és que hi ha gent pá tó!! Fins la propera.

canela

Anònim ha dit...

Bones!
Jo tambe t´he trobat a trave s del blog de la Canny.
Molt divertida la anecdota.
Et donarè dos consells.
1º Lliga el paper per que no s´el empotin. L´altre dia varem entrar a un bar força aixerit a picar algo y tenien els rotlles de paper lligats en un cordill ,per no perdrels,je je.
2ºPodeu donar un nou servei de neteja cotorres,pot ser farieu la primera pela.

Anònim ha dit...

Déu meu, quines coses que et passen Chis, m'he imaginat l'escena,i és realment molt graciosa, pero perque no torni a passar guarda les tovelloletes a un lloc segur i poc visible! jajajaja!
Una besadaaa!