Els vaig fer fa un parell de setmanes, un dia d'aquests que no podia dormir i els vaig congelar, per tenir-los apunt per algun dematí. La recepta és de Can Vermell, tot i que a jo no m'han quedat tan magnífics ni tant fullats com a ells. Però, tot i que duen feina, val la pena fer-los i aprofitar per congelar-ne un parell, en cru, i coure'ls els dies especials.
4 comentaris:
Hola reina del croissant!!! són realment espectaculars els teus croissants, tenen una pinta fabulosa!!! jo també vull berenar amb tu i menjar-los amb un bocí de xocolata negra com el carbó. Ets estupenda i estem molt contents amb tu!!!
Visca Malta!!! Muac!
Visca Malta!
Enhorabona, t'han quedat molt xulos. Val la pena la feina que dius que porten si el resultat és aquest!.
Quan no pots dormir, cuines?. I això no et desvetlla més encara?.
Fins aviat
Ostres tu quina reposteria... qui pogués obrir es monitor i treure el que hi ha a dins, entre croisants des teu i doblers, sempre treuria coses d'aquí.
Un dia d'aquests et demanaré a veiam si em pots donar una recepta molt sencilleta, és una salseta només, ja et contaré.
Per cert, sabries fer-los amb xocolata a l'interior?
Publica un comentari a l'entrada