dijous, 10 de juliol del 2008

A tots aquells que me deien que no sé que dic:

Quan deia que havia llevat el Windows Vista del meu ordinador i havia tornat a l'XP la gent me deia que estava bollada, que no sabia de què anava i fins i tot alguns "informàtics" me deien que Microsoft no podia treure al mercat una cosa dolenta.
Idò jo tenia raó. El Vista és una meeeeeerda seca! Fins ara els de Can Microsoft no havien dit res, però no els ha quedat altra cosa a fer que acceptar que el seu sistema operatiu nou està ple de forats, sanat de per tot i a més falla més que jo intentant enfilar una agulla sense ulleres.
Au, ja he quedat a plaer: el Vista és una merda!
I els colloneres diuen que no el retiren del mercat, però així mateix se comprometen a corregir les errades.
La retirada de l'amo en Microsoft ja me feia veure que hi havia una cagada grooooossa.

2 comentaris:

kelete ha dit...

be... jo no se masa d'aixo de l'infurmatica.... crec q es cosa de maixa q algunes cosese funcioniiin .....

pero lo de q un infurmatic agi dit q M$ no podia treure un producte dolent.... juas juas!! aixo si q es una acudita de ben dolenta!!!

si qyualque die aix de pasar al vista.... crec q me fare de linux...

besades

Anònim ha dit...

Gràcies per posar lo de "informàtics" "entre comillas". No sé qui te va recomanar el Vista, però no té dos dits de front (en temes d'informàtica). Els portàtils se venen normalment amb el Vista, i lo pitjor és que si el desinstales te lleven la garantia.

L'XP no és la panacea precisament, però tira. I si substitueixes el Vista per l'XP, se nota el rendiment un munt (el temps que triga en iniciar-se el sistema ja ho diu tot).

Molt ben fet Xis.