diumenge, 10 de febrer del 2008

Cocarroi reconstruit


M'encanten els cocarrois calents: aquella verdureta que encara conserva la textura i encara no s'ha acotat. Però els cocarrois, tot i ser de verdura, no és un plat gaire recomanable per la quantitat de calories i greixos que aporta la pasta. L'objectiu del dia era obtenir la verdura amb el gust, la textura i la vista de la del farcit de cocarroi, però sense pasta.
Ho he aconseguit gràcies al microones. He preparat la verdura com la d'un cocarroi normal: col, colflori, grell, sal, pebre bo, pebre bord i oli. Ho he posat tot en un bol de plàstic amb tapadora per anar al microones. Ho he enfornat durant 12 minuts al 60% de potència i ho he deixat reposar durant 5 minuts sense destapar. Llestos.
Me n'ha quedat mig platet, avui vespre m'ho menjaré en format truita.

2 comentaris:

xisco ha dit...

w0w0w0w crec que ho provaré. però com li posaré sa dolçor, perque supos que si li pos sucre a sa verdura.....

Chis ha dit...

A jo la dolçor és el que no m'agrada del cocarroi, però podries fer una reducció de mistela i amb un biberó fer un fil damunt el plat... què me'n dius, Xisco?