diumenge, 10 de febrer del 2008

Un xurro de diumenge


Quan era petita, els diumenges eren d'anar a l'ofici, menjar una bossa de pipes, veure en David el Gnomo (soy siete veces más fuerte que tú), veure una pel·lícula dolentíssima i beure xocolata amb coca.
El dia de la fira de Santa Maria, diumenge també, compràvem xurros a la Josana.
Avui no és fira, però en Coco m'ha fet gola de xurros i com que per segons quines coses sé sucumbir amb facilitat a les provocacions, he fet xurros. En mitja hora he cercat una recepta, l'he feta i he tret la foto.
Els ingredients són, pes per pes de farina i aigua amb un polsí de sal. Se posa l'aigua dins una olla al foc i quan bull s'hi tira la farina i se remena que cogui un poc. La pasta se posa dins la màniga pastissera i se tiren trossos de la pasta dins oli calent.
Ja tenim xurros per mullar dins el cafè amb llet.