dimarts, 1 de gener del 2008

Per començar el dia

Diuen que per començar el dia és molt important un bon berenar. Jo avui hi he començat el dia i l'any. Hi ha poques coses tan plaents com berenar, un dia de fred, amb els peus a la camilla. Per això vull compartir amb vosaltres el meu primer berenar del dia i de l'any.
Que el 2008 vengui ple de coses belles, de moments inoblidables, de berenars amb companyia, de besades dolces, de peixets vermells, d'èxits professionals, de millores incomptables, de salut de ferro i d'alegria eterna. I ja que ens posam a demanar, d'una cuina més gran, creativitat inesgotable i d'amics que vulguin tastar les proves.
Molts d'anys

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si és veritat, i aquest 2008 ve almenys amb la meitat de les coses que has dit.
pd:M'ha fet gràcia trobar-me amb un berenar, perquè jo me'l acab de prendre a les quatre de la tarda xD.
Feliç any nou :)

Anònim ha dit...

.Sí...Per Molts i Molts d'Anys!.
.Un beso.
.Marieta "Nostra-Vostra".

Anònim ha dit...

ehhhh!! Aquests actimels marca carrefour me sonen... encara que sospit q per dins no són igualets que els que me dus abans dels concerts... jejeje
Quin desastre... duim 2 dies del 2008 i encara no he pres cap copa d'herbes!!! Avui vespre hauré de posar remei!!

Au idò, per un 2008 amb moltes herbes, berenars, bons menjars, bons sopars, viatges, concerts, festes,... joer, soc un vividor xD!!

Molts d'anys!

PD: Ja era hora de deixar aquest maleït 2007... si ja m'ho deien les matemàtiques... si al nombre de la bestia li afegim el nombre de la dona (666+3) i aficam a l'església pel mig multiplicant per el 3 de la Trinitat ens donava 2007. No podia anar bé mai! (perdò, soc matemàtic xD)

Anònim ha dit...

Chis i Coco, ahir vespre us vaig veure per la tele!!! Ara si que tenc clar que sou famosoooos! jajajaja! Eren les 4 de la matinada, i com no tenia son, vaig començar a fer zapping i vaig acabar mirant El Mesies de Heandel(encara que no ho sembli, m'agrada mirar aquestes coses xD), després vaig començar a identificar gent entre els cantaires i va ser entretingut xD. Potser que anessis vestida de color lila? Com no et conec en persona nosé si eres tu xD i com no, en Coco inconfundible!

Chis ha dit...

Si la que anava de lila era immensament mes gran que les altres... era jo, si.

Anònim ha dit...

jajajajaja

La de gent que sentia dir "hi ha un que canta i va amb maniga curta!!" I jo allà, amb les autoritats a tir d'escopinada amb la camiseta vermella freacky. Ho vaig fer ben aposta!! No se suposa que és un Mèssies popular? Idò el poble va vestit de carrer, no de traje!!!

Au, vaig a fer-me una xocolata amb ensaïmada!

dew

PD: No faré cap comentari sobre l'acció de mirar el messies a les 4de la matinada pq coses més freackys he fet jo xD

Anònim ha dit...

Jajajaja

Que hi portaves a la camiseta? Es que no vaig poder fixar-me en el dibuixet perque te llevaven molt ràpid del pla xD, però el fet de que fos vermella ja destacava entre la multitud, pots estar tranquil que se't veia d'una hora lluny jajaja!

PD: Gràcies x no fer cap comentari sobre l'acció de mirar el messies a ls 4 d la matinada xD, això si, no m'imagin quines coses més freackys has arribat a fer tu xD.

dew!

Anònim ha dit...

Res, era una simple camiseta molt normaleta i apropiada per anar a cantar el Mèssies a la Seu. Vermella, amb unes lletres blanques amb relleu que posen "little psychos" i una caricatura d'un Darth Vader regordete molt divertit :p

El que les lletres tenguin relleu té la seva importància, ja que un dia me vaig quedar dormit amb els braços creuats dins un avió, i quan me vaig despertar, vaig anar durant hores que pareixia que duia tatuat al braç la paraula "Psycos" jajajaja

PD: Xesca! Ja tenc unes ganes de que m'arribi la comanda de 8 camisetes!!!!!!!!!! :P