diumenge, 14 d’octubre del 2007

Coca amb poma

Vos pas la recepta d'una coca amb poma que, intentaré millorar i ja posaré la versió 2.0 quan la faci.
Ingredients:
125 gr de mantega
125 gr de sucre
125gr de farina
3 ous
sucre de vainilla
2 pomes a dauets
una mica de canyella.

La vaig fer separant blancs i vermells. Vaig muntar els vermells amb sucre i els blancs per separat. Vaig afegir al sucre de vainilla als vermells, la farina amb un colador i hi vaig afegir el blanc poc a poc per no perdre volum. Seguidament hi vaig posar la poma amb un toc de canyella.
El motlo el vaig untar de mantega i sucre.
160º durant 30 minuts
La recepta és den Xisco des Capdellà, cuiner, botiguer, amic i moltes altres coses.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

si, sa recepta es meva, però aquest color vermell... no sé d'on l'has tret...

Chis ha dit...

m'agrada el menjar vermell... es sucre, fantàstic, un regal de na Laura i en suso, de la botiga delicatessen de davora ca na Cocó on feies feina.

Anònim ha dit...

ahhhhhhhhh, jo vaig comprar un pot de colorant vermell. de fet es sal, pero amb un poc que posis dona molt de color. es interesant jugar amb això... però ho has de dir... que jo tot d'una pens que tenc problemes de vista.