dilluns, 25 de juny del 2007

Des de que visc tota sola

tenc la mania de tenir el televisor en marxa amb el volum a 0. Pot ser els psicòlegs podrien fer un diagnosi sobre això, però tampoc me fa falta.
La cosa és que quan alç els ulls i no m'agrada el que veig, canvïi la canal, com quan plou.
Amb els cavis he enganxat un parell de vegades un anunci d'Antena 3 que representa que un jove que no és mileurista braveja de la bona vida que té perquè mira molt la tele que és de franc.
N'hi ha dues versions del mateix anunci, una al·lota i un al·lot.
Un altre anunci del mateix estil, però una mica més discret dins la vergonya que em va produir l'anterior és un de la Coca Cola on podem veure com la generació del 80, tot i ser la més desgraciada fins ara, som feliços amb el que tenim....
D'aquest pas encara ens ho arribarem a creure això que ens volen vendre: tenim sort de guanyar pocs doblers! som uns privilegiats perquè ens exploten! som els mes feliços tot i haver de pagar una hipoteca fins els 80 anys! som els millors perquè no ens podem independitzar! Viure amb menys de mil euros és el millor del món!
Me pareix vergonyós que se permetin aquestes campanyes i ens vulguin fer combregar amb rodes de molí, perquè per desgràcia d'aquests, sabem que la Mare de Déu no nom Bet (La nostra generació mileurista és tota universitària).