dijous, 17 de maig del 2007

Una porra política no és un pal

i per això he pensat que, de per riure, podríem fer una porra entre els meus lectors sobre el resultat de les eleccions locals.
Pels qui no sou del poble vos explicaré 4 coses.
Se presenten dos partits: la Unió ben Entesa (coalició formada per Entesa per Santa Eugènia, que actualment govena amb majoria absoluta, UM que té actualment 2 regidors i PSIB-PSOE, que com independents en aquestes llistes, no aporten cap regidor) i el PP que actualment té 2 regidors a l'ajuntament.
Jo vaig de núm 6 a la llista de la Unió ben Entesa.
El PP presenta el qui pot ser ha estat el candidat millor des de l'inici de la democràcia pero la resta de candidatura és el mateix de sempre.
El total de regidors és 9.
Si per fer la vostra aposta teniu dubtes, demanau el que volgueu.

La meva aposta és 6-3 per Unió ben Entesa
Ara vos toca a voltros.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

En Gumi és molt optimista i diu 7-2

Anònim ha dit...

mmmmm crec que un 7-2

Anònim ha dit...

bueno vale,me has convencido,mi porra...
creo que ganará Unió ben Entesa por 5-4 :P

Anònim ha dit...

Uep!
Pues yo a ciegas me pienso q el resultado de la porra sera:
7-2 para Unió ben Entesa

moltes memories!!

Anònim ha dit...

mmmm
7-2 para Unió ben Entesa

y tal

Anònim ha dit...

7 a 2 clarissim

Anònim ha dit...

7-2 (cada vegada en keden menos des PP)

Anònim ha dit...

compañero

pp 6 a 3 han trabajado mucho

Anònim ha dit...

8 a 1 Per Entesa

Sonmiar es lliure....Ido això

Anònim ha dit...

se pensen que han fet molta feina, i quina feina han fet? pintar es centro, un lloc privat perque havia de venir es seu jefe. Aixo es fer feina per ells. Moure pancartes perque paresqui que fan qualque cosa. Enganar es veis i es qui no son des poble perque els votin. si xerram daixo si que nan feta de feina.
jo dic 6-3 per na maria eugenia, perque encara nauran enganat qualcun

Anònim ha dit...

Es PP arrassarà, jo crec que n'entrara 9 o 10!!!!!!

Anònim ha dit...

jo crec que un 5-4... la plaga del PP s'exten com la peste bubònica!!!

Anònim ha dit...

S'han de tenir en comptes diverses variables:
-Santa Eugènia és un poble intel·ligent
-Tot i ser-ho, sempre hi ha qui resucita al cens, qui es confon de papereta, qui està empaperat, i qui tot confirma la regla de que Santa Eugènia és un poble intel·ligent...
-El candidat nº1 del PP per lo visto, és bo... pot ser útil per fer política i potser no estigui malament que doni un toc de color (azul-anaranjado)al consistori, però si els altres no són ni figa ni rem... per què preocupar-se???
Així doncs,

7-2 per unió Ben Entesa

Anònim ha dit...

El poble no es beneit, el PSM ha fet vergonya aquest quatre últims anys, san posat ses piles es últims mesos, no hem d’olvidar les firés y festes patronals del 2006, 2005 y 2004, varen fer pena. Si realment volem lo millor pel poble, perquè han deixat fora al PP? Si duen casi el mateix programa electoral, y tangent al govern y consell al PP (lo mes segur), no es millor que governi el partit amb mes afinitat. a nen Mateu no li agrada perdre per això se na anat sense ser derrotat,això no es voler lo millor pel poble, això es no voler amollar sa cadira. PP 5 ENTESA/PSOE/UM 4

Anònim ha dit...

si tornar sortir sa batllessa, elegida i no imposada per dimissions, mos tornarà enviar la GUARDIA CIVIL? Tornarà obrir el casal de joves? Que ella mos ha tancat. Canviarà cada any de llogater de la piscina per desavinences amb ella? Necessitem una renovació i si no ho fan be canviarem les pròximes eleccions, el PP se mereix una oportunitat al poble. PP 5 UBE 4

Anònim ha dit...

jo diria que hiha un casal de joves i ara funciona molt be no com antes.
jo no puc votar pero si pogues voltaria a na maria eugenia perque al menos no engana sa gent diguent mentides i no se penja tantes medalles com fan es des pp que ara diuen que o han fet tot i saben ben be que no es vera lo que diven.

Anònim ha dit...

Jo le hablo en castellano porque sinó los del pp no me entendrán. Como taujan de cor y pensamiento, y con las malifetas del PP, auguro una victoria clamorosa de "Unión bien entendida" (vatua l'olla que ho és de difícil). Mínimo mínimo un 6 a 3, y como taujan de cor y pensamiento, un 7 a 2, que no se diguiga (això sí que ho entendran els del PP). Aviat ens entendrem, bé, amb la unió. Bona nit. Bona notx.

Anònim ha dit...

De cada vegada ho veig més estrany. Jo, votant de Esquerres i Nacionalista, tenc ses idees clares, i si sa junten els partits que engloven aquestes dues opcions... PERFECTE! pero de cada vegada entenc menos a sa gent. Els que diuen "no hi ha dret a que se juntin" ido que crein un altre partit, quina culpa en tenen ells de compartir un projecte comú?? Millor si se junten abans, peroque si se junten després, diran que no hi ha dret.

També n'hi ha que diuen que es d'es PSM estan cansats... ido que millor que ajuntar forces amb gent amb ganes i gent nova?? És la millor opció per el poble, un poble que estimam i que no volem que es controli de Palma, si controlat per en Mates i els seus sequaces, a qui ja també incluesc en Guillem.

Jo creia que en Guillem pareixia un tio vàlid, i dic en Guillem perque és s'unic que podria aportar algo, basta vore que si entra, dura mig ajuntament ell tot solet. Cosa que em confirma la meva teoria, que diu, que els altres o no saben on se fiquen, o ho saben i tot i així no valen es co***** d'un penjat, i no us deman que compareu llistes, perque la del PP cau per el seu propi pes. Pero si la comparam... mil potades una a s'altre??? o més

Però no venia per aquí, sino perque l'actitud d'en Guillem i els seus secuaces, la trobo de cada vegada més RASTRESA, MENTIDERA, TRISTA i MANIPULADORA (vaja, com el PP a nivell autonòmic i estatal) Mira que anar plorant que et rompen les pancartes, o no els hi lleven els lletreros als altres també?? Mira que fer promeses que saps que no compliràs... incoherents amb un partit com el PP.

Creia que en Guillem era una mica moderat, els seus secuaces se que no ho son, pero es veu que no. Esper que Santa Eugènia pensi i reflexiona el que es millor, perque si no... no ho vull pensar, pero si es donas el cas, podria caure dins un clot que no es recuperaria mai. Quina llàstima per el poble que estim.

Un taujà al que no manipularan, perque és la unica manera que tenen d'aconseguir més vots dels que tenen per families.

Anònim ha dit...

A tu no importa que te mengin el cap, que prou embullat estàs, si dius que votes a d’esquerres, a qui votaràs a UM o als pocs que queden d’Entesa, que els poden contar amb els dits d’una ma, la batllessa surt a tots els cartells de UM en Mateu que deixa penjats a tots els d’Entesa y va cap a UM, dins als cinc primers quatre son d’un partit lliberal de centro dreta nacionalista y un que sa presenta com independent, perquè no vol que surti el nom del PSOE?, tu mateix... Per cert la llista que presenta UM-Entesa se veu que han cercat gent fins davall ses pedres, se veu que coneixes poc la gent del poble que jutgis a les persones en tant d’odi i rancor.
La política es diversitat d’idees y ni tu ni jo estam en la veritat per damunt els altres, per això crec que necessites que governi el PP perquè ten donis conte que els dolents no son tant dolents i els bons no son tant bons.

En Guillem, sense desmereixé a ningú, es el millor candidat que sa presenta a las eleccions, a molt a lluny coma persona i coma polític. Cada partit ha presentat lo millor que te i UM ha presentat a na Maria Eugeni. Perquè na Maria Eugeni no ha acceptat fer un debat públic amb en Guillem? No esta preparada? De que te por?

Anònim ha dit...

Una de dues, o t'ho han menjat i t'ho has cregut o bé ets un d'es seus, i si, dic d'es seus, perque com més va, més sectaris tornen/tornau. Que és això de no donar ventalls a qui sabeu segur que no us votaran??? i gent que si us votarà (pressumptament) s'en va amb 5 es dia d'es mitin de na Rosa Estaras.

Pero bé, quan vaig dir que sa opció de nacionalista i d'esquerres i pareixa perfecte... no és Entesa un partit d'esquerres??? es fet que es segreguin una seria de persona d'un partit com el PSM-EN no vol dir que aquestes canviin la seva direcció política. I crec que Unió Mallorquina és un dels partits més nacionalistes que hi pugui haver a Mallorca .Hi ha moltes coses que no m'agraden de sa princeseta, pero no crec que sigui el PP els qui ens salvi la llengua, les costums, el territori, la corrupció...

A qui vols que voti a Santa Eugènia??? o també diras "no hi ha dret a que se juntin" perquè no n'hi ha? Fes tu un altre partit! Perque a sobre, si no s'haguessin juntat ara, i si que ho haguessin fet despres, posaria la ma al foc que tu series dels primers que diries.. "jo no he votat això, no hi ha dret" Sa questió es criticar, ja que arguments n'hi ha pocs.

Jo som una persona que aniré a votar i tal volta no m'agradi tot el que hi ha als programes, i no n'hi ha cap que m'agradi al 100% que he de fer? no votar? No, perque la dreta vota en massa CREC que molts voten per interessos aliens a nes programa electoral.

He sentit lo d'aquest debat, no hi era a na Rosa Estaras, pero crec que les més de 100 persones de fora-vila que hi havia ja s'han encarregat de fer que surti gent a la foto. Pero crec que un debat no es pot anunciar una setmana abans,i això no és lo dolent, sino que... com ho anunciareu?? ho fereu arrivar a qui havia d'arrivar?? o simplement ho demanareu a l'aire, tipus Zaplana y Acebes, amb l'esperit que sortir per ses notícies de sa Primera (perque no crec que tothom miri ni IB3 ni escolti sa Cope ni llegeixi El Mundo)... mira per on, ara me torna venir al cap la paraula "secta" perque sera??

Bé, crec que t'he donat arguments abastament i no del tipus "en Guillem es millor" I no se si en Guilles és mes bona persona o no que na Maria Eugenia, més que res perque en Guillem mai (o casi mai: catequessis, a missa i... nose) l'han vist per Santa Eugenia i no puc comparar.

Lo de sa por... es relatiu, no crec que en tengui, a més, altre cosa que em va cridar l'atenció quan m'ho contaven. En Guillem vol un debat cara a cara (exclusivament) no serà que ELL te por de la llista?? perque crec que entre una llista i una altre... no hi a color, pero... es que com més veig sa llista d'es PP, més ganes tenc de votas a n'es altres.

Crec que ha quedat prou clar i demostrat el meu punt de vista, els meus arguments i les meves (que crec que son les de molts) impresions.