dilluns, 10 de gener del 2011

I seguim!

I seguim publicant coses a fora casa i continuen arribant mostres d'estimació des de fora Mallorca.
Com vos vaig dir a l'entrada anterior, ara col·labor amb la web Café y más, aportant receptes que tenguin el cafè com a ingredient.
El mes de desembre els vaig enviar una recepta salada, de carn: Hamburguesa a l'aroma de cafè. Un plat senzill, curiós, sorprenent, dietètic (ara que s'acaben les festes i ens hem de tornar a posar retxa), i sobretot saborós, que al cap i al fi és el que importa.
Aquí en teniu l'enllaç, si hi feis clic vos hi durà.

I el regal de Reis!!
Els que seguiu les aventures de Can Loi, ja heu sentit parlar dels "Vermells", dos cossets del Vallès que enamoren amb els seu blog La Cuina Vermella. Però també enamoren perquè són uns personatges dolços, amables i... què punyetes!, se fan estimar (i sé positivament que m'estimen molt). Aquest parell de dos, na Txell i en Kike, me varen fer un regal de Reis extraordinari! bé, me'l feren a jo i a en Xisco, mon company de grosseries gastronòmiques, proves i idees. Vos deix l'enllaç de l'entrada del seu blog, La Cuina Vermella, que ens dediquen aquest parell de rojos republicans que se feren monàrquics per un dia.

I sí, ho sé! fa molt que no penj res, i això és que tenc una carpeta plena de material preparat, així que un dels propòsitd d'any nou és mantenir el blog de Can Loi una mica més actiu, perquè a Can Loi, creis-me, n'hi ha molta d'activitat!!! però mooooolta!!!

Estimats, fins ben aviat!

4 comentaris:

starbase ha dit...

Com deia la dolça cançó... no pares sigue sigue no paaaares sigue sigue :)

Doncs aquí estarem ven atents a la jugada!!

Francesc ha dit...

Ben retornada!!! Quan he llegir això de l'hamburguesa a l'aroma del cafè em pensava que era una broma!!! Ara, ja llegida, em sembla molt original. No se m'hauria ocorregut mai mesclar carn i cafè soluble. Serà cosa de tastar-ho. I sí, hi tens tota la raó: els Amics Vermells són un encant i molt artistes!!! Salutacions

Lina ha dit...

No ens has de deixar sense saber res del que passa a Can Loi,... les persones que et seguim anyorem la continuïtat del blog!!!

Massitet ha dit...

M'alegra veure que el bloc el continues tenint al cap!
Per cert, aquesta hamburguesa m'ha picat molt la curiositat... ;-)

Salut i república!