divendres, 3 de desembre del 2010

Som viva!!!

Han passat tantes coses del juliol cap aquí (i creis-me quan dic que n'han passades moltes i, alguna, de ben important) que el blog de Can Loi ha quedat una mica en estat latent: no és mort, però ha estat ben adormit.
Però no vos penseu que la madona ha estat mans plegades; pots pensar! El que ha passat és que m'han sortit cosetes per col·laborar amb altra gent que m'han ocupat el temps que dedicava al blog.

Avui vos deixaré una relació de les coses que he fet, enllaços de gent que ha escrit sobre el que he fet.
Au idò, vet aquí la llista de coses

De Josep Àngel Guimerà:
Agermanament Mallorca i Vinaròs: quan pastar uneix la gent
Cócs i coques: tot comparant cosins germans
Xesca i Xisco i l'ensaïmada exprés

De l'Starbase:
Agermanament de cócs i coques (I) - Vídeo
Agermanament de Cócs de Vinaròs i Coques mallorquines - Vídeo
Des de Vinaròs a Mallorca passant per els nostres cors
De re-cóc/Coca-nària

De Sara-Maria
1r Agermanament de cócs i coques de Vinaròs

També he col·laborat amb els continguts d'una aplicació sobre gastronomia que ja ha sortit al mercat per a Iphones i que ben aviat també la trobareu per Android. En aquest cas, som un dels 18 bloggers gastronòmics que, repartits per tota Espanya, hem fet una selecció de receptes que representen els nostre món. En el meu cas he fet una col·lecció de 15 receptes que me semblen interessants de la gastronomia balear, tot i que 15 són ben poques.
Si teniu un Iphone i 1.65 euros, podeu tenir aquesta aplicació de 250 receptes lligades a la vida de 18 bloggers millors bloggers d'Espanya.
Recordau: Open Kitchen Es

També vaig participar, això a l'estiu, d'una de les edicions de Tapas&Blogs. M'agradaria poder-hi participar més vegades però que se celebrin a Madrid i normalment entre setmana ho fa una mica difícil. Vos deix un enllaç de l'amic Monsieur Cocotte que parla de l'esdeveniment i que està ple d'enllaços a coses que va escriure l'altra gent.

En aquesta trobada vaig poder conèixer personalment a unes de les persones que més admir en aquest moment i que, gràcies a aquesta trobada, hem començat a fer contactes per fer coses conjuntament. Me referesc als meravellosos personatges de Delifunart i pares de The Glutton Club.

I per acabar aquesta tirada de coses que he fet i que faig, he començat a col·laborar amb la web sobre bars i cafeteries Café y Más ,escrivint per a ells receptes que tenen com a ingredient el cafè. La meva estrena ha estat amb aquesta recepta, una mousse de cafè.

I no vos penseu que la cosa acaba aquí, perquè hi ha coses que encara no se poden contar perquè encara estan dins l'olla fent xup xup. En ser cuites les posarem dins el plat de Can Loi per poder-les compartir com a bons germans.


3 comentaris:

Massitet ha dit...

Efectivament, no has parat!!
Com havies de tenir temps per escriure al blog?????

Una baraçada ben forta, mallorquina!

starbase ha dit...

No hi ha cap cosa que em faci més feliç en aquest món digital que veure reconeguda la feina i el talent dels que s'ho mereixen.

No m'extranya que tinguis tants projectes i que la cosa creixi: es que t'ho mereixes Xesca!!

Una abrçada!

Rodrigo ha dit...

Muchas gracias por tu participación en Open Kitchen: me has metido las ganas de escaparme al mercado del Sineu a probar ese frit!

Bicos
Rodrigo