dilluns, 24 de maig del 2010

Operació bikini??

Aquesta que escriu va superar fa estona la collonada aquesta de "l'operació bikini" que pareix que fa tornar boig a tot animal que es vesteix sol, quan arriba la calor, més que res perquè les "operacions bikinis" acaben convertint-se en "operació bragafaixa" en ben poc temps.
Així i tot he decidit col·laborar amb una recepta lleugera (que no d'"operació bikini") a l'esdeveniment d'aquest mes de l'HEMC.


hemc #44 - recetas para llevar bikini esta verano


Sopa freda de fraules amb iogurt a la menta.

Ingredients:
250 gr de fraules
1 iogurt desnatat edulcorat
uns brots de menta fresca
un poc de llet desnatada (si fos necessari)

Per començar netejau bé les fraules i retirau-ne els capolls. Feis-ne trossos grossers dins el pot de la batedora. Afegiu-hi mig iogurt i reservau l'altre mig. Posau-ho a la batedora i feis-ne un puré. Si queda massa espès el podeu aclarir amb una mica de llet i ho tornau batre. Reservau-ho a la gelera.
Per un altre cantó, picau en una juliana finíssima les fulles de menta i posau-les amb el iogurt que heu reservat. Amb una cullera remenau molt i bé la menta perquè s'incorpori al iogurt i l'aromatitzi.
Per servir, posau el la sopa de fraula, ben freda, en un plat fondo o en un bol i decorau amb el iogurt aromatitzat de menta.


I qui no se conforma és perquè no vol...


7 comentaris:

Francesc ha dit...

OOOOOOOOOH!!! Aquesta me l'apunte!!! L'únic que em falta són les fulletes de menta fresca. Quin gusteeeer!!!!!

starbase ha dit...

Osties, al sabor se li afegeix una presència brutal!!

La cuina vermella ha dit...

Tens raó, Chiseta meva, aquestes collonades del bikini no son més que collonades!!! Amb lo estupedes que estem tu i jo!!! oi? doncs ja m'agradaria a mi que em receptessin aquesta sopeta tan bona i dolça els metges!! Un petó ple de fraules!!

Oreto Doménech ha dit...

que bonica!

com tu!

besets

Chis ha dit...

Francesc,
posa un test de menta a la teva vida!

Starbase,
esta tan bona com una servidora, i de dolceta... igual!

Vermells,
el metge que no recepti això no en sap gens! i d'estupendes... ja els agradaria a moltes! A mi avui m'han xiulat pel carrer... per alguna cosa serà, no?

Oreto,
i com tuuuuuuuuuuuu!!!

Glòria ha dit...

Sense arribar a l'obsessió de l'operació bikini, quan cal baixar algun quilet, aquesta recepta ajuda a fer-ho més fàcil!. Em falta una mica de la força de voluntat que té el Francesc!!!!

Chis ha dit...

Glòria,
més que força de voluntat, és imaginació. I t'ho diu una -22kg i baixant...