Ni és fideuà, ni és a la milanesa, però es les dues coses la vegada. El més important és que amb 4 coses perdudes, resseques i músties, que he trobat dins la gelera, he fet un soparet ben bo i amb menys de 15 minuts ja m'ho menjava.Ingredients:
Dos grapats de fideuí (jo hi he posat aquest de verdures)
ceba
pebre verd
pebre vermell torrat
cuixot salt
all
aigua
oli.
He tallat tots els ingredients (manco el fideus) a la brunoise (a la "brunuás", a quadrets petits) i ho he sofregit tot amb oli. Quan ha estat cuit, hi he tirat els fideus i els he enrossit. Hi he tirat aigua (no gaire) i l'he deixada evaporar. El fideuí està cuit en 3 minuts.
I amb el que hi he posat... ha estat ben bo!
2 comentaris:
Xiqueta, et superes a cada dia!!! Això de trobar quatre coses a la gelera i fer-ne un soparet tan bo té molt de mèrit. Besades!!!
El mil·leurisme té això... cada dia 15 comença la creativitat!
Publica un comentari a l'entrada