divendres, 5 de juny del 2009

Gelat de fraules predestinat

Creis en al predestinació? en els presagis? En el destí?

M'agrada el gelat, m'agraden les fraules i tenc una geladora. Està més que clar que el què ha passat avui havia de passar en algun moment.

Ingredients:
1 kilo de fraules
6 cullerades soperes de fructosa
6 blancs d'ou
1 brik petit de nata
mitja mesura del brik de llet (desnatada)



Treis les coes de les fraules i posau-les en un bol gran juntament amb tots els altres ingredients i donau braç elèctric a les totes fins que quedi una crema fina i lluent. Poseu-ho a la geladora i a esperar s'ha dit. Així obtindreu la versió "sorbet". Si el que surt de la geladora, ho posau dins el congelador obtindreu la versió gelat.

El gelat m'agrada dins recipient de vidre, no me demaneu per què, però és la manera de trobar-lo més bo. És igual que el cafè amb llet, que m'agrada dins porcellana.
Les flors de les fotos les tenc penjades a les vidrieres de la porta de casa. Hi tenc aquestes dues i dues més de color fúcsia.
Visca l'alegria i el color!

4 comentaris:

Glòria ha dit...

Amb tot un kilo de maduixes et deu haver sortit una bona quantitat de gelat, eh?. Així va bé, tenir-lo al congelador i anar-lo menjant quan vingui de gust!. Jo coincideixo amb tu amb això de prendre el cafè amb llet en porcellana.

Fins aviat

Glòria ha dit...

Ah! he desplegat en gran les fotos i les teves flors son fantàstiques!

Chis ha dit...

Gràcies Glòria! Les flors les tenc penjades a les vidrieres de la porta de casa. Donen alegria a Can Loi i aturen una mica les mirades forasteres. Però fan estiu, com el gelat.
De gelant me n'ha sortit uns 2 litres i ja en queda ben poquet!

La cuina vermella ha dit...

I tant que hi havia connexió entre les maduixes, el gelat i tu! quina passada el color d'aquest gelat tan estiuenc. Ets la millor baby!