dijous, 26 de març del 2009

La telefonista sorda.

1- Fa una setmana que vaig perdre l'agenda. Això vol dir que des d'aquell dia no tenc vida. Vaig perduda en qüestions d'horaris, de llocs, duc les butxaques plenes de paperets amb notes, el mòbil me sona constantment per avisar-me de coses..
Després de girar la casa, la consulta, els meus espais de la Fundació i fer les visites a objectes perduts de l'estació i de l'ajuntament, don l'agenda per oficialment perduda.

2- Decidesc comprar una agenda nova, per ser-me fidel, una Moleskine setmana a la vista en horitzontal. Telefon a tots els llocs de Palma on sé que la podrien tenir: no la tenen enlloc.

3- Inicii una compra on-line de l'agenda.

4- Els sistema de comandes no funciona i decidesc fer la comanda telefònicament.

5- Me toca la telefonista sorda.

He estat incapaç de fer-li entendre que la porta del pis on s'ha de fer el lliurament és la B i no la C, com s'ha obsessionat ella
- Calle Tal, piso tal, puerta B
- Ok, calle tal, piso tal, puerta C
- No!! puerta B, de Barcelona.
- Correcto, calle tal, piso tal, puerta C, Barcelona codigo postal 08...
- NOOOO!!!! En Palma! Palma de Mallorca!!
- Pero no me ha dicho en Barcelona?
- No, he dicho letra B . Empecemos otra vez....

I començàvem i arribàvem al mateix punt. Hi ha hagut un moment que he pensat que seria algun tipus de "micro ocult" per a un programa de ràdio. Ha estat desesperant...
Al final he optat per confirmar que era la lletra C i he dit a la veïnada que demà o dilluns rebrien un paquet per jo. I de passada he vist la prímula.

3 comentaris:

kelete ha dit...

sempre te toquen a tu aqueste xent?

be ido, si es xuxine, moltes gracerts per ocupar-te tu de q no s'hi aborreitxen :)

molts de peotns bunica!!

Sara Maria ha dit...

Hahahahaha... Realment n'hi ha de força inútils... Però segur que te l'envien a Palma??? Vols dir que no arribarà a Barcelona??? Un altre dia em dius quina vols, la compro i te l'envio per correu.

La cuina vermella ha dit...

Chis, estimada, tot et passa a tu? però com és possible que algú contracti una telefonista així? i com es possible que entre totes les telefonistes del món mundial, a tu et toqui aquesta dona que fa el que vol?
En fi, bonica paciència.
Muac