dilluns, 9 de febrer del 2009

Avui és dia de festa a Can Loi


Benvolguts amics,
avui fa dos anys que va néixer aquesta quimera de tenir un blog. Si dic la veritat, el dia que el vaig començar, que plovia, no hagués dit mai que continuàs tant de temps. La meva experiència convivint amb mi mateixa me diu que la constància no és una de les meves virtuts (ni un dels meus defectes). És per això que amb el segon aniversari de Coses de Can Loi i Altres Herbes puc celebrar també l'èxit d'aquest exercici de constància.
Està clar que aquesta constància ha estat motivada per vosaltres que me llegiu, tot i que no deixeu comentaris. Vosaltres vos hi heu anat afegint poc a poc i alguns me llegiu des del primer dia. Aquests dos anys han permès arribar a quasi 400 entrades (aquesta és la 395), a tenir una mitjana de 1400 visites mensuals i dades curioses com per exemple que la comunitat autònoma que més me llegeix després de les Illes Balears sigui Madrid... quines coses eh? Després venen Catalunya, València, Andalusia, Euskadi, Galícia, les Canàries. Fora de l'estat també hi ha molts de seguidors que ho fan des de Japó, des de Croàcia, des de Mèxic, des de Canadà, Bèlgica, França, Alemanya, Suècia, Finlàndia, Romania, Itàlia, Filipines... la cosa va així fins arribar a 21 estats escampats per la bolla del món.
Els aniversaris s'han de celebrar d'alguna manera especial i pensant pensant he trobat que podria fer una rifa d'un lot de productes Made in Can Loi o que Can Loi hi té una relació directa i de primera mà.
Què vos pareix la idea?
Igual que vàrem fer per Nadal, vos podeu inscriure a la rifa fins dia 15 de febrer a mitjanit (perquè les festes tenen vuitada) i després farem una rifa de les de mà innocent i paperets per saber a qui li ha tocat el lot "Made in Can Loi".
Au idò.
Felicitats a tots, salut i molts d'anys.

18 comentaris:

Marta ha dit...

Uoooo Felicidades!!!! Me apunto a la rifa del lote Made in Can Loi!!! (espero y deseo que en el lote entren las galletas!!!! jajajaja)
Besotes!!

Anònim ha dit...

JO tb hi vull participar!!! Entraran coses fetes teves?? Mmmmm, segur q tot està molt bo o està ple de sorpreses agradables!!!

Un beso molt gran

xisco ha dit...

w0w0w0w
Xescaaaaaaa apunta-m'hi però a sa papereta que toqui, eh mona?

Per que jo no vull jugar a res que no me toqui...
Mem, i com has trobat ses dades d'on te miren?

ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS A LA UNA PER MOLTS ANYS, ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS A LES DUES PER MOLTS ANYS, ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS A LES TRES PER MOLTS ANYS, VOLEM QUE SÚPER T'HO PASSIS, I UN PASTÍSSSSSSSSSSSSSS ET REGALIN!!!!!!
besades nina.

Miquel Company ha dit...

A jo no me toca res mai, però m'apunt! :P

Per cert, soc el Coco Dril q m'he fet un blog. Farà l'aniversari 1 dia abans que el teu jejeje

Anònim ha dit...

.PER MOLTS I MOLTS D'ANYS IDO!.
.Ben be que va es Bloc, ja que hi ha pics que m'enter més de tú pes Bloc que no xerrant amb tú.
.I encara que això no sigui bo...és una manera de sebre de tú.

.2 Anys i seguesc tenguent es mateixos problemes d'haver-lo d'escriure més d'un pic perquè no faig be lo d'enviar-lo, jeje.

.Ido jo també m'apunt a s'Aniversari de sa Madona de Can Loi de sa Casa de que encara tenc Clau! jaja, be...almanco si la perds saps que en tens a sa teva disposició a Ciutat.No no...que la te de tornaaaaaaaaar!.

.Besos de sa que va i ve, però Sempre MARIETA NOSTRA-VOSTRA.

.I que també despres de 2 anys mai racord si va amb A o E.

La cuina vermella ha dit...

Estimada Chis, per molts d'anys més!! que continuis fent-nos sentir tant bé llegint-he (ens fas riure, ens fas emocionar, ens fas ballar i disfrutar). No saps com t'estimem.
Milions de petons nina!

Anònim ha dit...

Ole ole y oleeeeeee!!!
Me parece una idea genia, yo me apunto aunque lleve pokito tiempo en el post...que mi FBMaridito me ha invitado!!!

Y Marta, yo también espero que estén esas galletitas en el lote.

Besitos!!!

kelete ha dit...

A mem si aquesta vegada funsiona....

Muchas felicidades!!!
Espero poder seguir disfrutando de tus posts y de tu amistad mucho muchos años.
Seguir disfrutando de tus fantasticas recetas, tus sugerencias musicales y tu fantastica manera de contarnos cosas q podrian parecer cotidianas, pero q tu les das ese toque magico!!


Gracias :)
Angel

PS. Tambien me apunto a la rifa, q se echan mucho de menos los sabores de la isla cuando se esta fuera!!

Oreto Doménech ha dit...

Felicitats guapa!

Anònim ha dit...

Enhorabona, m'agrada la nova decoració amb el foc :P

La cuina vermella ha dit...

com mola el nou look, baby!!!

Sargantana ha dit...

Moltes felicitats per aquest segon aniversari de blog. Les receptes són boníssimes i les anècdotes amb les madones insuperables...

Sara ha dit...

Felicitats... i m'inscriiiic!
Petons.

Anònim ha dit...

Soy Gino y me quiro apuntar a la rifa

Anònim ha dit...

Buenas noches nos de Dios y la Virgen Maria.
Res, que un gorrionet m'ha dit que sortegen un Ferrari descapotable. És aquí?. No?.
Ja estic apuntat?.
Per cert, som en RafEl. Anava a dir que de Campanet. Però no. Anava a dir que de Santa Maria. Però tampoc. És que no sé d'on som.
:)

Francesc ha dit...

Ui! Una mica més i no hi arribe! MOOOOOOLTS D'ANYS GUAPA! Jo també hi vull participar i, com que segur que no em toca, com a mínim em quede amb la teua amistat. Un beset guapa!

Anònim ha dit...

eiii q yo también participo faltaría más!! como siempre me entero tarde de las cosas pero bueno más vale tarde que nunca. Enhorabuena por llevar dos años ya de blog!! es genial y me encnata ver todo lo que pones. tkm, no un montonazoooooo
un beso enooooorme
Lidia

Anònim ha dit...

Som en Gumi. Jo també vull tastar les teves delicatessen. Per cert fa estona que no te faig de conillet d'índies...
Felicitats!!!