Aquests rollets els vaig fer per un sopar a ca una amiga.
Són talls de pa de motle sense crosta (en vaig usar de pa blanc i de pa integral) aplanats amb el corró, farcits i enrodillats com un mini braç de gitano. S'han de tancar dins fil i s'han d'estrènyer fent-los rodar, perquè se compactin i no se trenquin en tallar-los.
Els farcits eren de
a) sobrassada i mel
b) mantega, cuixot de york i formatge maonès
c) formatge d'untar i confitura de mora
d) cuixot salat i figa
S'han de guardar un parell d'hores a la gelera i després s'han de tallar i s'ha de treure el film de plàstic.
No en va quedar cap.
2 comentaris:
Chis, quina bona combinació de sabors i colors!!! m'agraden tots, o sigui que ja quedarem per enrotllar-nos!
No m'estranya gens que no en quedara cap, fan una pinta deliciosa!! MMMM!!!
Publica un comentari a l'entrada