dijous, 29 de gener del 2009

Puta o espia?

Avui dematí estava fent feina, obrint una fitxa a un client, quan he sentit que empenyien la porta. A la porta del carrer hi tenim un adhesiu que posa: "entre sin llamar". Han tornat pitjar la porta. Quan ho han provat per quarta vegada he demanat al client que me disculpàs i he anat a estirar la porta. La porta és molt feixuga i alguna vegada, les velletes, no tenen prou força per a moure-la.
Quan he obert he vist una dona d'una quarentena d'anys, morena, ben vestida amb roba informal, m'ha saludat i l'he feta passar, li he dit que esperàs un moment que acabàs d'atendre el client i que estaria amb ella.
Al client, me faltava demanar-li el telf., l'any de naixement i la professió. En un minut ha estat llest, l'he fet passar a la sala d'espera i he dit a la senyora que podia asseure's i que m'explicàs què volia.
M'ha dit que ella tenia cita en un altre lloc però que com que anava al despatx del costat ha entrat per demanar quan la podríem atendre i si podia ser abans que a l'altre lloc. Jo li he contestat que en unes 5 setmanes la podríem rebre i ella me diu:
" Eschucha, ahora te diré algo (amb un dit amenaçador). Me parece un ataque a la intimidad de las personas que vayáis por ahí preguntando a qué se dedican y otros datos íntimos y personales. Yo jamás te diría a que me dedico porque nadie lo sabe, ni mi familia, ni mis amigos, porque es un secreto que tengo que guardar porque esto son intimidades (cada vegada en un volum de veu més alt i movent les mans i parlant més aviat). No sé quien te has creido que eres para interrogar de esta manera a la gente (Cridant més), ni la policia lo hace"
I ha començat a dir-me aquelles paraules que se solen aprendre primer quan fas immersió lingüística.
Jo li he explicat tot el tema de protecció de dades, que el que demanam és bàsic per a la relació amb el pacient i per poder atendre'l millor i bla, bla, bla...
Ella ha seguit cridant i repetint que és "un ataque a la intimidad de las personas" i "una vergüenza" i "que ni la policia te interroga de esta manera" i paraulota va, insult vé.
La cosa ha acabat de la següent manera: ha sortit pegant una portada i m'ha dit "se te debería caer la cara de vergüenza haciendo estas barbaridades!".
El client que esperava a la sala ha vengut a veure si estava bé i m'ha dit: o puta o espia o loca.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Joder, que gente

Francesc ha dit...

Per tal i com ho expliques, aquesta dona devia estar tocada del bolet. O estava assajant alguna obra de teatre o tenia una càmera oculta... en fi, que al món s'hi cria de tot.
Nena, és que et passa de tot, filla meua!
Besades.
P.S. Potser hauries de canviar el cartell de "Passeu sense trucar" per un que diga "Passeu si teniu totes les vostres constants mentals al lloc que pertoca". =)

Oreto Doménech ha dit...

Jo crec que era loca. B7

La cuina vermella ha dit...

jajajajaj, Chis de debó, aquestes coses només te pasen a tu. Ja estàs distreta ja... bé doncs jo penso que és p__a, és a dir, que està com una p__a cabra!!
petons

Sara ha dit...

O puta, espia y loca!

És ben bé, que et trobes amb cada cosa....

Petons.