dimecres, 7 de gener del 2009

Feia molt que no hi anava.

Avui, quan he sortit de la Fundació, he anat al carrefú. Tenen aquella cosa que rebaixen la segona unitat al 50% i he aprofitat per comprar coses que no se tuden: oli verge, suavitzant per a la roba i per als cabells, paper d'excusat, netejadors variats, iogurts (ja sé que caduquen, però en menj molts), llet, i fins a 150 euros de coses.
També he comprat una olla grossa i una olleta petita perquè n'anava curta.
Anar a aquests llocs s'hauria de considerar esport de risc: camines kilòmetres entre gent que també cerca baratures, intentant que no te fotin el teu carretó per fotre't l'euro (perquè mai dus 50 cèntims quan vas a agafar el carretó), que no te fotin la bossa o la cartera quan fas coa per comprar 150 gr. de cuixot dolç (per menjar avui, perquè el de guardar el dus envasat) i a sobre ho has de fer aviat perquè tampoc pots passar 3 hores allà dins; ho descarregues sobre la cinta, ho embosses, ho tornes a carregar, ho descarregues dins el cotxe, arribes a casa, ho tornes a descarregar i venga fer viatges cap a la cuina i el rebost. I el pitjor, desfer els armaris per posar darrera el nou i davant el vell.
Jo tenc per costum posar dins el carretó les coses ordenades, i després tornar-les a embossar ordenades perquè tot quedi rebost amb rebost, cuina amb cuina, bany amb bany, gelera amb gelera... hi ha gent que ho mescla tot i posen les compreses amb el salsitxó, el suavitzant amb els iogurts, i el pa amb el lleixiu. No m'estranyaria que trobassin el salsitxó podrit dins el calaix del bany i els iogurts amb gustet de "limones del caribe".
No és estrany que després de tanta comèdia estigui rebentada, perquè tot això ho fas entalonada.
Demà me posaré espardenyes.

1 comentari:

Francesc ha dit...

A mi m'agrada molt anar al "Correfuig" a comprar amb tranquil·litat. Amb això de els ofertes cal anar viu. Tot i que hi oferesquen descomptes fins a un 70% a la segona unitat, si ho comptes bé és com si et féssen el 35% de cada unitat o quasi el mateix del 3x2.
Quant al tema de l'ordre, trobe que les idees que has donat són molt bones. I conste que jo no barrege mai coses del menjar amb productes de neteja o els congelats amb les galetes.
Besades.