diumenge, 11 de gener del 2009

Falsarius

Tenc la sort de tenir amics que els agrada menjar i no els agrada cuinar i això em permet tenir-los contents amb platets que els faig.
Fa uns dies na Raquel me demanava com s'ho podria muntar per, tot i que no li agradi cuinar, poder tenir alguns asos a la màniga i poder oferir platets ràpids i resultons als seus convidats. Vaig pensar que el seu punt de mira havia de ser la web de Falsarius Chef.
Falsarius Chef és un personatge que se dedica a fer plats d'aquests que t'entren pels ulls i són agradables fent servir coses de llaunes i canviant-les una mica perquè puguin passar per plats cuinats.
Avui, que tenc la ressaca que m'empeny, he pensat que pot ser un bon dia per fer un Falsarius:
Rostit amb crosta d'herbes amb guarnició de patates rosses.
Ingredients:
Una llauna de magre de porc Apis (aquelles llaunes triangulars...)
un pot de patates bollides
alls
sal
pabre bo
oli verge
herbes provençals
pebre vermell dolç
mostassa a l'antiga

He obert la llauna i he tret el magre, l'he rentat per teure la gelatina (no m'agrada). He obert el pot de les patates i les he rentades per treure el gust de pot.
Ho he posat tot en una plata de forn untada amb oli, ho he tornat a regar una mica.
A sobre de la carn hi he posat un poc de mostassa, herbes provençals, sal i pebre bo i un rajolí d'oli. A sobre les patates hi he posat un poc d'oli, sal gruixuda, pebre vermell i uns alls.

1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

I és que en Falsarius és una risa! a més les receptes són genials!
Ai, Chis ea diferència dels teus amics a mi m'agrada jalar i cuinar (considera'm amiga, vaaaaa), però m'agrada també molt que em cuidin i per tu em deixaria cuidar sempre!!