dimecres, 8 d’octubre del 2008

Dins la maleta

Aquest mig pontarró que s'acosta serà bo per fer coses diferents. He de dur llavors de tomatiguera i de pebrer de cirereta al meu amic Bortxu i ell me n'ha de dur de les seves que ha anat arreplegant arreu del món. Serà un dia molt entretengut quan ens trobem, entretengut per l'intercanvi d'experiències que farem.
A banda d'això, he de preparar les lectures que esper poder fer. Estic acabant de llegir tot el que he trobat de Yasunari Kawabata, ara acab el darrer que se diu "La casa de les belles adormides" de lectura deliciosa. Ara començarem una altra fase.
Què he de dur? Segurament agafaré un llibre en italià per practicar un poc, o en anglès. I després alguna cosa més àgil. Ara en sortir de la feina m'aturaré a Quart Creixent per veure si hi ha alguna cosa que em faci gola. També he de preparar la plegueta d'escriure pensaments i el carregador del mòbil, per poder compartir-los amb alguns.
Darrerament tenc poc temps per llegir o escriure i, certament, quan fa estona que no ho fas (posa 3 o 4 dies) costa més. És com tot, falta de costum.
A Can Loi encara no hi he duit els llibres, encara no tenc l'estudi fet i per tenir-los dins caixes, val més que estiguin a ca mon pares plens de pols. Fris, però, de tenir un espai per posar-los, per veure'ls, unes prestatgeries amb portetes de vidre perquè no agafin pols i se puguin veure des de lluny. Però els llibres amb pols fan una olor especial.
Ah, avui escoltaré un cd que m'han regalat per sant Francesc: un regal pur i honest, posa la dedicatòria.
I música? quina música he de preparar per aquest pont?
Com és que la majoria de gent, la cosa que els preocupa més en preparar una maleta és quina roba hi han de posar?

2 comentaris:

xisco ha dit...

a quart creixent per ballar un poc? són millors aquells que se deien brostada...

Anònim ha dit...

Jo normal només m'atur a pensar a quin videojoc jugaré aquest pont...