dissabte, 6 de setembre del 2008
Pollastre amb ceba
Aquesta setmana he pensat que me convenia menjar una mica de carn i per això he fet aquestes piteres de pollastre amb ceba. Tenia les piteres que se feien menjar i havia comprat cebes. Ara ja no en torn tenir...
Els ingredients:
6 cebes mitjanes
3 piteres de pollastre a trossos grossos (millor si ho feis amb cuixes o amb u pollastre trossejat)
3 tomàtigues ben madures ratllades
un tassó gros de vi blanc
dues fulles de llorer
oli d'oliva verge
sal, pebre bo
Com se fa:
Primer de tot tallau la ceba en juliana, com més ceba millor. A continuació trempau el pollastre amb sal i pebre bo i fregiu-lo una mica dins una paella grossa amb l'oli. Quan el pollastre estigui ben daurat, passau-lo a dins una olla grossa. Posau la ceba a fregir dins l'oli que heu sofregit el pollastre i deixau que es cogui. Posau-hi el llorer i la sal i farà més via a morir. Quan la ceba estigui una mica feta afegiu-hi la tomàtiga ratllada i deixau coure un poc més. A continuació afegiu-hi el vi blanc i que faci xupxup 5 minutets més. Per acabar posau la ceba dins l'olla, tapant el pollastre. Tapau l'olla i posau-la a foc molt lent una hora.
Per acompanyar hi podeu posar unes patates frites a cantons i bé una mica d'arròs bullit. Jo faig servir arròs integral.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
mmmmmmmmmmmmmmmmmm, quina mengera que fa!!!!! meam si qualque dia me fas una coseta d'aquestes que tu saps fer!!!
M'afegesc al comentari del Xisco. Sóc un fan del pollastre i aquest plat teu segur que cau qualque dia. Ets una cuinera de marca major! Enhorabona.
Publica un comentari a l'entrada