dimarts, 8 de juliol del 2008

Benvolguts amics tots:

ELISA:
després de les jornades post piscina menorquina te puc comunicar, posem per cas, que la meva amiga ha concluit el seu cas amb el final esperat per ambdues parts.
La informació pertinent al cas te podrà ser ampliada en una trobada cara a cara ja que el secret de sumari encara no s'ha aixecat i aporta testimonis i actes desconeguts abans d'iniciar l'estudi del cas.

MAESTRO:
Tutto ha succeit tal i com havia previst. El procés que s'ha d'executar és el següent: definire l'obiettivo, osservare, studiare, e concludere. Per certo, carisimo, vares dormir tutto il tempo?

COCO:
Era tan evident que acabaria així una altra vegada... ara el tema és com continuarà.

XISCO:
Has vist quin cotxasso?

FRANCESC:
El renou de na bolleta de cotó se pot aturar si vols, tens aquesta opció.

JOSEPH:
I love you.

LEO:
M'agafava amb una força a les mans... quin home!

MILTON:
jajajaja, shhhhhh, seguro que no duerme, jajajajaja, shhhhhh. Hicimos bien llevándonoslo de esa playa. Se lo habrían comido las gaviotas.

RAQUEL:
L´únic dubtós vaig confirmar que no ho era.

KELETE:
Divendres esper que ho tenguis tot a punt. Quin cap de setmana que mos espera.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

primer dubte:
LEO:
M'agafava amb una força a les mans... quin home!

m'ho dius a mi? xD
si és així, a qin home et refereixes?
per favor, esper els aclariments jajaja! Per cert, a mi al principi em passava igual que a en Francesc, amb la mascota, però vaig descobrir dsprés d desesperar-me com se podia aturar ajaja!
nosé q haurà passat am en Coco, però bé, no m'hi ficaré, tot i que em piqui la curiositat, seràn coses vostres.
Una besadaa Chis!

Chis ha dit...

Leo, sí, és a tu. El que passi amb en Coco i jo sempre serà secret secretíssim, però res greu no dolent. I qui m'agafava amb força no era en Coco, era en Joseph quan me feia la foto.

Anònim ha dit...

jajajaja! :O :O És un privilegi que m'hagis anomenat al teu blog, no m'ho esperavaa! Em tranquilitza saber que no és res greu el qe passa am en Coco, q per cert, sta un poc desapareguuut! I pens que en Joseph i tu feis molt bona parella, i si t'agafava en força, és bona senyal! El teu I love you no ho podia dir més clar jajajaja!
Gràcies pels aclarimeents :)
Una besadaa :)

Chis ha dit...

Leo, en Coco esta de jolideis. Quina enveja.

xisco ha dit...

això ho va fer perque no començassis a gravitar al seu voltant com un satèl·lit... jajaja es broma... que es molt mono...

Anònim ha dit...

Que bé viu! I jo fent repàs de mates com una pringadaa T_T

Anònim ha dit...

Pero bono!! Que passa aquí!! Tothom parlant de jo :P

Sí Xesca, se veia venir q acabaria així. Però ja saps que tu tens el poder de triar el que vols. tu vas triar que acabàs així de nou, i tu tens molt a dir en com continuarà. Sí, és cert que l'altra part influeix també, però tu també tens la teva a dir! No ho oblidis!!

Leo, que més vols que no saber res del teu profe de mates!! jajaja Sí és el somni de qualsevol alumna! Que els seus profes desapareixin!!! :P

Res, vaig a badar un poc més i a fer-me el sopar.

Salut a tots!!

Anònim ha dit...

Ja veus Coco, no podem viure sense tuu i per això parlam per mantenir el teu record viu! xD I si fossis un profe com en Morante, idò si q voldria q desapareixesis del mapa, però tu ets mmmm.. diferent, especial. On s'ha vist qe profe i alumna xerrin per un bloog? ehhh? (però esta guai) I si t'en vas, ja res de profe i alumna, qe som personees! Amb el bon rollo q tnc amb tu, nigú diria q ets profe de mates xD.

Una besadaa!

Francesc ha dit...

Gràcies per la indicació. No sabia com es feia. Ara ja millor. ;D

kelete ha dit...

TUTO READY FOR THE CAP DE SETMANA AT THE CAPITAL!!!
Aurevoir ;)