divendres, 20 de juny del 2008

Bon dia, són les vuit!

Jo també me vull sumar al "bon dia, són les vuit" col·lectiu que s'ha dit avui dematí per celebrar els 25 anys de Catalunya Ràdio.
A més del "bon dia" famós del programa del matí, dirigit per Antoni Bassas, també han celebrat un berenar popular amb xocolata i coca, distribuïts per la geografia catalana. Gent de per tot, celebrant el mateix, els 25 anys de Catalunya Ràdio.
Des d'aquest redol de Can Loi, me vull sumar a la celebració perquè són els professionals de Catalunya Ràdio els que me desperten cada dia, els que m'acompanyen en cotxe per tot i els que me fan companyia dins el tren o dins el bus. I especialment vull felicitar n'Antoni Bassas i en Llucià Ferrer, i als seus equips, per fer-me la vida més alegre cada dia. En Grasset també l'escolt i més des de que té en Jordi de tertulià (que per cert, cada dia ho fas millor, Jordi). I en Tàpies també, i fins i tot els "aires" del Suplement dels caps de setmana que tot i ser... com són... m'arriben a... a... entretenir. I aquella canço alababalaiiii... dels vespres del Cafè de la República.
Això sí, encara no he superat la mancança de la matinada: la Nit dels Ignorants. L'enyor.
Així i tot, " Tarata ta ta ta taaaa. BON DIA, SÓN LES VUIT! I aquestes són les notícies del matí"