dimarts, 15 de gener del 2008

Benvolgut ciutadà (de Ciutat)

Només sé de tu que escrius des de Palma i vull agrair-te el teus comentaris d'entrades anteriors. Com bé exposes en el comentari que deixares, el diari el Mundo, o el Inmundo com li diuen alguns, proposa una enquesta "malintencionada". Jo diria que en proposa una més. Si aquest diari té una característica és que la majoria de les seves enquestes notòries són això, malintencionades.
Pel què me dius sobre un "tauló d'anuncis" te diré que no és el lloc per tenir-ne un, això no pretén ser altra cosa que un blog personal, un llibre de bitàcola de la meva vida, un diari personal on hi aplec les meves coses, els meus pensaments, les meves activitats i les meves afeccions. Però t'agrairé a tu i a tots els que me llegiu, que sou més de 1000 persones cada mes repartides arreu del món en 20 estats, deixeu comentaris amb "anuncis" que puguin interessar. Evidentment jo en faré una triadella perquè això tampoc ha de ser una secció d'anuncis per paraules, però pot ser interessant per comentar.
Així és que, benvolgut ciutadà (de Palma), tu i tots els que volgueu publicar coses al meu blog -podria posar humil, però ja vaig deixar clar que pensava de l'ús indiscriminat d'aquest mot- me les podeu enviar a través de comentaris al darrer post que hi hagi o a través del correu eletrònic de contacte que apareix al meu perfil. Som-hi, idò.
Salutacions des de Can Loi.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

No entiendo...

Anònim ha dit...

Ben dit, el comentari que han fet anteriorment ¡Sobra!

kelete ha dit...

Pues sí, creo q es muy interesante q los lectores contribuyamos con opiniones o recomendaciones... pero la idea de un blog no es la de montar un tablón de anuncios...

Un blog es un espacio donde uno o varios autores comparten con los lectores sus opiniones, conocimientos o experiencias en un determinado tema de su elección, la diferencia entre un blog y otro tipo de publicaciones es q el lector tiene la oportunidad de compartir su opinión respecto al artículo (o post)

Personalmente, no termino de ver malaintención alguna en la encuesta (¿Ha de ser un deber conocer el Catalán en Cataluña?)
Es un deber para cualquier territorio cultural dar a conocer a su población su cultura e identidad, asegurarse de que las nuevas generaciones conocen su identidad, quienes son y de donde vienen para que así tengan la opción de elegir la mejor alternativa para su futuro (y como no ha de estar en algun lugar) sus ideales políticos.

La pena es que las autoridades de los territorios parecen ser incapaces de diferenciar entre cultura e identidad y política.

Angel
PS. Confio, pero dudo, q algún día la masa sea capaz de defender su identidad y cultura sin mezclarla con fronterisomos obsoletos.

Anònim ha dit...

Correcto. Totalmente de acuerdo.
Me gusta tu blog y no queria "emprenyar" opinando de otras cosas que no tuvieran que ver con el post de ese día, pero de las cuales me gustaría saber tu opinión y la de la gente que te lee. "només aixó"

Saludos desde Palma