dijous, 27 de desembre del 2007

La regularitat de les coses


Amb certa regularitat faig una rellegida de textos que he escrit i la conseqüent cremadissa de fulls. Avui ha estat un dia d'aquests, de llegir, rebregar i cremar. M'agrada el color de les flames quan cremen tinta.
Fa temps que tenc una fantasia, gairebé sexual. Vull saber quin color agafen les flames del paper escrit amb una Montblanc. Crec que aquest fetitxisme de la tinta i del paper me ve de quan a Barcelona vaig descobrir el plaer que me provoca olorar la tinta dels llibres passant les fulles aviat. Aquesta flaire pot ser decisiva perquè no compri un llibre, sempre els olor. Si no m'agrada la química que s'escampa quan faig passar les fulles aviat, amb el dit, en cercaré una altra edició, un altre format, però no el compraré.
Ara sabré quina flama fa.
I la flama la veuré amb una violeta dins la boca. M'agrada escriure amb una violeta dins la boca. Les violetes són, molt possiblement, el millor de Madrid, i ara tenc qui me'n dugui segui-seguit. Ara en tenc dues capses. Si anau a Madrid i me voleu fer feliç, duis-me violetes, però de la Violeta, del carrer Serrano 220.
Pot ser així escrigui més i cremi menys fulls.