dimecres, 25 de juliol del 2007

Començam malament...

i mirau a quina hora ho dic: les 7:38 del matí. És dimecres, normalment me sona el despertador més tard. Dic el despertador, perquè la ràdio se posa en funcionament quan falten 2 minuts per les 7 per poder sentir el senyal horari de Catalunya Ràdio. Però avui no sé què ha passat. Jo no he tocat res. No he mogut res.
A les 7 menys dos minuts m'ha sortit cantant n'Alejandro Sanz... bé, pot ser que estant de vacances tenguin problemes per trobar un tio que posi música decent, però... el senyal horari no ha anat seguit de la música coneguda, capçalera del programa que VULL escoltar. Ha sonat una cosa que ha dit "Ràdio Llucmajor". Què és aixòoooo????? Ràdio Llucmajor????
M'he aixecat emprenyada i m'he dutxat i què sonava: Manu Tenorio.... uffff... massa fort... Ho ha compensat un moment de "Quiero mi Cuba Libre!"però després... MELENDIIII. Aquí ja m'he emprenyat i he vengut a escriure.
En resum... me pareix que se m'ha acabat el "pip-pip-pip-piiiip, taratata ta ta taaa, bon dia, són les 7"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec q aixo pot ser:
- Per sa nit t'has aixecat i has mogut es dial capa Llucmajor...
- Raido Llucmajkor a comecat a emetre i han gefat es dia de Catalonia Radio yeah....
- Quolque politic ha press sa decisio de q Catalonia Radio no es bona cosa per a escoltar els joves mellorquins i l'han feta fora de ses nostres radios. Qualque die mos fotran tambe Radio Three aquets...

Segur q Catalonia Radio emiteix online, te hi pudrias montar un despertador al laptop...

petonadas!!

Anònim ha dit...

val mes una ràdio de aqui, com ràdio llucmajor, que catalunya ràdio. La de aqui genera treball a la gent de mallorca, catalunya ràdio és simplement un repetidor del que uns quants tenen un bon negoci muntat.