N'Apolònia petita i en Santi petit afegirien al meu berenar el visionat de Sherk 2. Això sí que és un bon berenar!!
I pensant en el pan de llet, vaig veure una recepta en un dels blogs que podeu enllaçar des del calaix que feia molt bona cara i vaig decidir de provar com sortiria.
La recepta:
230 ml de llet
2 cullerades de sucre
20 gr de llevat fresc
un polsí de sal
50 gr de mantega
llet per pinzellar
la farina que prengui (aprox. 500 gr)
La pasta s'ha de deixar toar uns 50-60 minuts, s'ha de fer baixar la pasta amb un cop i s'han de fer les peces de pa que es vulguin (en surten entre 10 i 16, segons el tamany). Un cop fets els panets, s'han de tornar deixar toar durant uns 40 minuts més. Abans de coure s'han de pinzellar amb llet. Després s'han de posar al forn a 220º encalentit prèviament i després d'uns 3-4 minuts posau el forn a uns 180º fins que tenguin coloret
Sincerament, vaig quedar sorpresa de com va quedar: lleugerament cruixent per fora i tou i esponjós per dedins. Com podeu veure a la foto vaig fer magranetes i panets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada