divendres, 9 de març del 2007

Jo que som feta a la seca

i no vaig massa d'aigua salada, he trobat un esport que se suposa que és acuàtic i me te més que enganxada: navegar.
Evidentment, les meves jornades de navegar no tenen res a veure amb les regates. De regates en tenc dues però m'estalviaré el comentari groller que s'escau ara. Les meves navegades són a través de la xarxa.
A diari, faig un peregrinatge per llegir les entrades de les webs i blogs que trobareu a l'apartat d'enllaços. També en visit alguns més, a banda dels que vos propòs.
Un exercici que vaig repetint és el de visitar els blogs que visiten els blogaires que jo visit o els blogs dels blogaires que visiten els blogs que jo visit i hi deixen comentaris (ufff). Avui ho he tornat fer amb la xafarderia que això comporta i he trobat una cadena d'enllaços que no he pogut evitar de seguir.
El camí ha estat el següent: http://www.kirainet.com/ que visit cada dia a primera hora abans de començar la feina, hi he llegit els comentaris de l'entrada sobre un anunci de na Pe i sa germana fent d'imatge per a una important dissenyadora japonesa. Entre els comentaris m'ha cridat l'atenció una fotografia i un nom (no sé per quin motiu) i he clicat l'enllaç al seu blog http://pamoga.blogspot.com/. Hi he fet una volteta, mirant per aquí, per allà i a "lo más cool de la blogosfera" he vist el que m'ha cridat l'atenció : "El PP quiere callar a un blogger". Au, ido!! cap allà s'ha dit http://cesar.lasideas.es/?p=867 i mira el què són les coses: una entrada la mar d'entretenguda. I com és d'esperar, no he pogut evitar llegir l'entrada original que havia provocat tanta comèdia http://www.asueldodemoscu.net/archivo/2007/03/aznar_tambien_e.html .
Supòs que tot això deu tenir alguna cosa a veure amb el fet de ser de poble i de com així s'acusa la xafarderia crònica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias por la referencia, fue absolutamente vergonzoso lo de Libertad Digital.

Les da miedo la libertad.

Nos leemos