dilluns, 12 de febrer del 2007

Igualtat per a tots

és allò que en teoria se'ns aplica dins el nostre marc constitucional, democràtic o com li vulguin dir. Aquestes igualtats cada dia es fan més paleses en la nostra societat ppolítica
Què hauria passat si el govern que ens hagués enviat a Irak hagués estat un no-PP?
Què hauria passat si els casos flagrants de corrupció urbanistica haguessin estat protagonitzats per representants electes d'un no-PP?
Què hauria passat si haguessin prescrit delictes de presidents de comunitats autònomes no-PP?
Què hauria passat si un no-PP declarés en veu alta que no vol diàleg per aconseguir la pau a euskadi?
Què hauria passat si un president de l'estat Espanyol hagués anat a fer de cosmopolita i de políglota amb Mr. Bush?
I si anys enrera has fet un informe sobre l'Estatut de Catalunya i ara ets jutge del Tribunal Constitucional i a més ets no-PP?
Què passaria si un govern no-PP esperés que s'aprovi un Estatut, posem de Catalunya, pel qual s'ha fet campanya en contra, per aprovar el seu i així copiar i exigir el mateix, en benefici dels ciutadans de la comunitat que representen?
I més encara, què passaria si aquest president no-PP presentàs un Estatut per a la seva comunitat ben calcadet a un de, posem català, que l'han portat al TC ells mateixos?
Està clar que en aquesta terra encara hi ha moros i cristians, i no només als simulacres d'atac de Sóller, Pollença o Santa Ponça.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No va passar res, quan el president d’un partit no-PP promete respectar l’estatut que s’aprovas a la Generalitat per despres reunirse d’amagotis amb CiU i fotrer-li d'estissorades.

No va pasar res l’any passat quan la paranoia de la ministra de medi ambient d’un partit no-PP arriba als extrems de crear un cinturó de seguridad maritim-terrestre durant dos messos al chalet amb piscina del periodista mes odiat pels mallorquins.

No passa res si un partit no-PP s’omple la boca de diàleg de pau i de treva , mentres que no mou un dit per acabar amb l’anticonstitucional dispersió de presos, mante una gens democratica llei de partits i continua l’acossament al mon independentista basc

No passa res si un Partit No-PP arriva a la Generalitat i tira enrrera pases historiques aconseguides en l’ensenyament o en l’exhibició dels simbols propis als seus ajuntaments.

Res canvia baix siglas Castellanes si hi ha un No-PP i haura un no-PSOE, Alfonso guerra ja ho digue: ”Los mismos perros con distitos collares”

Esporlaripostis