divendres, 25 de febrer del 2011

Restaurant Bri, tota una descoberta

Feia estona que no recomanava cap lloc per anar a menjar. Avui, idò, toca.
Vaig descobrir el restaurant Bri per casualitat, en vaig passar per davant i me va sorprendre la decoració, vaig mirar la carta de menú que tenien a la porta i hi vaig entrar. Me va agradar.
Per Cap d'Any, amb uns amics i de casualitat, acabàrem sopant allà del menú degustació que tenen a les nits. Me va agradar.
Després hi he tornat alguna vegada més per dinar a migdia, del menú, i cada vegada m'han sorprès i això és una cosa prou rara en un menú de migdia.
L'amo és un personatge curiós, de sa Pobla, que, segons me va dir, ha viatjat bastant per Àsia per "aprendre i agafar idees perquè m'interessa molt la cultura del menjar".
El personal de sala sap què ha de fer per ser allà i no molestar.
Més coses que m'agraden: tenen una especial atenció a les persones que necessiten menjar d'alguna manera especial, donant molta importància als vegetarians i als celíacs. De fet, si avises de que tens alguna al·lèrgia alimentària es desfan perquè puguis menjar bé, cosa molt d'agrair.
El menú del migdia és el mateix tota la setmana, igual que el de la nit i el migdia val 14 euros. El menú degustació de la nit val 21,50 i no inclou les begudes: 4 plats i postres.
Aquesta setmana mateix hi podem trobar coses inspiradores com:
Gnoquis amb albergínia i formatge blau, croquetes de boletus (m'encanten) amb mesclum, o costella pelada a la criolla, i el vespre, rissoto de secret ibèric o un entrecot amb gelat de mostassa.
Ara seguit, vos posaré una grapada de fotos de coses que hi he menjat perquè en vegeu la cosa i vos diré també que el restaurant és acollidor, molt net, nou, i no fa olors "rares".

Coca de pebres escalivats amb tonyina i all i oli

Arròs melós de pèsols amb foie fresc

Lluç amb salsa verda i puré de moniato

Terrina de porcella confitada.

Mousse de xocolata amb taronja.

Cuscús de fruits secs i taronja

Crema de carabassa amb cruixent de remolatxa i formatge de cabra.

Amanida de cigrons amb gambes.

Gnoqui a la putanesca amb cruixent de parmesà.

Mil fulls de crema de xocolata amb crema de vainilla.

Crumble de poma i pera amb panses.

Queda dit idò, a prop de la plaça d'Espanya de Palma, Restaurant Bri. Si hi anau, digau que ho vareu veure al blog de Can Loi.
Jo no estaré massa a tornar-hi.
Ah! no hi pensava! Hi vaig menjar un all i oli, fet amb oli de romaní que era BRUTAL!

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Quina sort poder trobar un restaurant com aquest. Això que es preocupen del que poden o no menjar els seus clients és tot un detall que diu molt de la categoria del mateix. No és massa habitual aquesta mena de gentileses en els restaurants (pocs) que conec.
Pel que fa als plats, els trobe molt i molt abellidors. Els de xocolata... MMM!!! Si mai anem per Palma, m'agradaria molt visitar-lo. Besades

Glòria ha dit...

Una recomanació per tenir en compte, per quan anem a Palma que, per cert, fa massa temps que no visitem.

Chis ha dit...

Francesc, Glòria,
Crec que fa molt que no veniu per Palma...