diumenge, 19 de setembre del 2010

Can Loi conquesta Madrid!

...bé, pot ser no va ser tant, això ho haurien de dir els madrilenys.
L'aventura madrilenya va ser el resultat d'un canvi de plans obligat pel canvi de dates de les vacances. En principi jo havia de partir a Bilbao a fer un stage amb Diego Porrúa, però al final per les dates que jo tenia les vacances no podia ser. Ell se va comprometre a trobar-me un altre lloc, però el dia s'acostava i no tenia resposta en ferm de res, així que vaig decidir anar a Madrid a visitar en Kelete, amic estimat, i de passada aprofitar per participar en el taller de cuina italiana que feia Anna Mayer al taller d'Apetit'oh!; l'altre motiu d'anar-hi aquestes dates, era per participar a la trobada de bloggers gastronòmics Tapas&Blogs.

L'arribada a Madrid va ser ben caòtica. L'avió no podia sortir per un problema tècnic i el passatge (dues madones) se va amotinar de manera que en lloc de partir a l'hora prevista, ho vàrem fer 4 hores més tard, cosa que va fer que jo arribàs tard al taller. Sort encara den Kelete que és un sol i me va fer de taxista.

Arribant 1 hora tard al taller d'Apetit'ho! vaig començar a torbar cares conegudes de la gastrosfera, na Ruth i sa mare, les primeres, encantadores les dues, s'han convertit en un exemple a seguir. Just entrant, davant els fogons, hi havian n'Anna, una italiana gran, pelroja, que me te enganxada al seu blog i a les converses online que solem tenir. Una altra cara que vaig reconèixer immediatament: en Jorge Guitian galleg, blogger de primera divisió que també seguesc més que habitualment. Després, ja asseguda i amb el meu material a la mà, vaig reconèixer més cares.

El taller va ser molt agradable, ple d'informació, tast de productes italians "de veres" i amb respostes a totes les preguntes que anàvem fent.
Vos deix una mostra de les coses que ens vàrem menjar.






Després del taller, el meu xofer oficial me va dur a veure el "Madrid la nuit" i voltàrem una mica pel centre cercant un lloc agradable per prendre una cervesa i contar-nos mil coses.

Durant el passeig vaig poder comprovar que la febre del cupcake ha envaït la capital de l'estat i que, tal i com vaig comprovar als EEUU, el cupcake és un estil de vida.
I fins aquí el resum de les primeres 6 hores per Madrid.

Ah, abans d'acabar aquest post vos he dit que 5 dies abans de les vacances encara no tenia stage. Dos dies abans de partir a Madrid vaig saber que arribava de Madrid el diumenge a vespre i que el dilluns dematí partia cap a Santiago a Casa Marcelo. No vos podeu imaginar les correlines, els nervis i l'emoció (i la por) que m'inundaven!
Però ja vos ho contaré després d'acabar de contar-vos el que vaig fer per Madrid.

6 comentaris:

kelete ha dit...

Sempre un plaer estimada!!

Chis ha dit...

Kelete estimat,
ets un sol, moltes gràcies per tot.

starbase ha dit...

Hi hauria molta cosa a comentar tant del viatge (santa madonna quines madones) com del taller (santa madonna qui pogués assitir a un) com de Madrid la nuit (santa madonna, quants anys senser veure'l).

Així que per no aborrir, només comentaré per dir santa madonna quin bon rotllo de post i quin stress de vacances :P

Chis ha dit...

Benvolgut Starbase,
i això només són les primeres 6 hores de vacances!

Francesc ha dit...

Caram, quin trull!!! M'ha fet molta impressió això de les madones amotinades. Quin merder devien muntar! En fi, que d'anècdotes en podries fer un llibre. Besades

Chis ha dit...

Francesc,
el motí a bord va ser tota una aventura de cutrisme i curtor acumulada en dues senyores "que sabían mucho de esto".
Jo me vaig posar en pla espectador d'una obra de teatre i m'ho mirava. Vaig aguantar la comèdia durant dues hores llargues, després vaig optar per treure les galletes d'oli de la bossa i berenar, fins que varen venir els civils i la trama se va tornar a posar interessant. b7s