dijous, 23 de juliol del 2009

Comença l'aventura...

Per llegir aquest post, posau la musiqueta d'aquest vídeo de fons


Són les 9:30 del matí, som a la consulta i no tenc la maleta preparada.
Com sempre, tot i fer una setmana que dic que he de fer la maleta el dia abans com a molt tard, està sense fer.
Tenc bosses preparades amb regals per als meus ja amics alcoians, roba de feina negra (no me demaneu per què, però m'agrada anar vestida de negre quan estic dins la cuina, és com si d'aquesta manera una part del meu jo desaparegués i només quedàs la part que és útil darrera el davantal), poca roba de carrer i el bikini, que mai se sap on s'haurà de posar la còrpora. Ah! i galletes d'oli, que està ben clar que un mallorquí no pot sortir de l'illa sense la corresponent bossa de galletes d'oli per si un cas.
També tenc preparats els quaderns de notes, els bolis, el moleskine (vermell, aquest pic, serà el meu llibre vermell), l'estimat portàtil (eina, company, amant, confident...), un llibre per a les esperes a l'aeroport, i l'MP4 (eina d'alienació necessària).
He de passar per la bodega a cercar unes botelles de vi. Viatjar amb vi és una odissea, sort que ara han "inventat" les capses aquestes per a 3 botelles, que se facturen i que fan dubtar tot el viatge de si arribaran o no a port (o aeroport, en aquest cas).
De nervis no vaig malament. Tenc ben clar que, en arribar a l'aeroport, hi haurà algú que hi estarà molt, esperant-me i, per tant, he de tenir el cap clar, i començarà la màgia. M'he de mentalitzar que he de dormir dins l'avió per estar una mica més fresca per a la nit.
Després d'una horeta curta de cotxe arribaré a Cal Dani i allà seguirà la màgia en forma de trobada d'amics, grans i petits, besades, abraçades, i plats d'alquímia meravellosa pensada exclusivament per mi (s'adaptaran als meus gusts i les meves necessitats dietètiques i al·lèrgiques).
I com deia na Mayra Gómez Kempt, hasta aquí puedo leer... bàsicament perquè a partir d'aquest moment i durant 10 dies no sé què passarà ni què faré. Jo que som dona d'agenda, planificació, organització i coordinació... ho aguantaré?Que comenci l'espectacle!
fotos "furtades" del facebook de Dani Albors

5 comentaris:

Sara Maria ha dit...

De ben segur que serà genial!! Una abraçada ben forta als aloians!! Esperem les teves cròniques. Una abraçada.

La cuina vermella ha dit...

Estem molt contents estimada amiga, ja queda menys per besar-te. Fes un petó a en Dani i als seus amics.
Ets lo millor d'aquest món. Chis.

DANI ALBORS ha dit...

QUE ESCOMENCE LA MÀGIA¡¡¡

xisco ha dit...

es ben curro aquest dani... Que ho passis bé. i ja m'explicaràs com t'ha anat.

josep ha dit...

QUE SERIA LA VIDA SENSE AVENTURA?
que ho passis molt bé i esperem el teu llibre de viatge.
Una abraçada ben forta