dilluns, 10 de novembre del 2008

Ja he fet la reunió de Tupperware.

No és pagat per riure.
Recordau que fa uns mesos vaig anar a una reunió de tupperware i m'enganxaren per fer-ne una jo? Idò la vaig fer dissabte passat.
Organitzar una reunió de tupper implica les següents passes:
-Entrevistar-te amb la presentadora perquè t'expliqui les ofertes de la setmana i te faci lliurament d'una sèrie de materials.
- Fer un llistat, en un sobre que te dóna la presentadora, de tota la gent que convides.
- Avisar els convidats i explicar les ofertes de la setmana (per sobre) i el catàleg de la temporada per si no poden venir i volen fer una comanda.
- Apuntar les comandes de la gent que no pot venir.
- El dia de la presentació s'ha de preparar un berenar per les convidades (és una norma no escrita)
- Trobar un espai amb una taula gran per poder posar tots els productes, cadires per les convidades.
- Cal tenir preparats una sèrie de fruites i verdures perquè es puguin fer demostracions de productes: patates, cebes, farina, ous, poma... ara s'estila preparar un plat (de forn o microones)o fer una demostració de talls amb unes mandolines que han posat a la venda.
- Segons la presentadora que tenguis, un sac i mig de paciència.
Per qui no ha anat mai a una presentació, he de dir que tots els convidats s'emporten un regalet a casa, i algunes amb sort, dos i tres regalets: pinces, enanitos, cofrets, pales de servir...; L'amfitriona, que era jo, té un regal per haver posat una data de reunió i un altre regal per fer-la. El regal de la data ha estat un tupper dels que tenen la tapadora que s'estira, i l'altre, una cosa nova que és per tenir embotits tallats perquè no donin olors a la gelera ni n'agafin entre ells, que a la vegada serveix per treure'ls a taula. En poques paraules, és com una formatgera però molt plana.
Després vaig tenir una pala de servir que té unes dents que tallen, per no retxar els recipients.
La meva compra ja la tenia pensada des de feia temps. A Can Loi hi tenc molts de companys de casa, bitxets variats que entren per casa com si fos ca seua, i se'm fiquen per tot. Com que a sobre, a la cuina hi tenc mil ingredients dels que n'ús poques quantitats, arrib a tenir 6 o 7 tipus de farina començats, altres tants tipus de pasta, o de xocolates, o de fruits secs o d'altres coses, i el que vull es tenir les coses ben tancades dins tuppers, i a la vegada ordenades. Per això vaig comprar uns models de rebost i nevera, que són hermètics, quadrats i de colorins: cliks modulars, se diuen.
I com que la reunió va anar molt bé i se varen fer moltes vendes, més de 600 euros, encara me va tocar un recipient de més de 5 litres que es pot usar per coure dins del microones i dins del forn.
Què vos pareix?
Ah, per berenar vaig fer uns minicremadillos de crema i confitura d'albercoc sec que me'ls alabaren molt.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Això de la farina que es corca és un "empreny". A mi no em passa gaires vegades des que vaig fer cas d'un truc casolà: es tracta de posar al pot que tens la farina fulles de llorer sec. També en pose als flascons de l'arròs, els fideus i la pasta i ja no se'm corquen. A mi em va bé. Potser a tu també... Salutacions