dijous, 16 d’octubre del 2008

Ara he fet un alè

Qualque vegada, cada estona llarga de la vida, s'ha de passar per una ITV, i jo vaig decidir que seria enguany.
Feia massa temps que no anava al metge (sense que me paguin per fer-ho, vaja) i tocava fer una revisió. El mal d'anar de metges és que sempre te troben o bony o forat. Vaig anar al gine i me va dir que a simple vista tot estava perfecte, però que volia una sèrie de proves per comprovacions. Això vol dir analítiques de sang. Quina por!
De colesterol no en tens fins que te fan una analítica. De triglicèrids tampoc en tens fins que te fan una analítica. De sucre, el mateix. Estava cagada de por.
Vaig anar a fer-me la picada un divendres dematí. No me trobaven les venes i me varen haver de picar amb una agulla d'infant al canell. Per sort tenc sang a les venes.
Avui m'han dat al resultats: estic més sana que un gra d'all, que ja és dir!
Una altra vegada demostr que estar grassa no és senyal d'estar malalt. Però encara diré més: estic grassa i estic mooolt bona!

2 comentaris:

Francesc ha dit...

No sé qui deu pensar que una dona am b redoneses no és atractiva. A mi, personalment, no m'agraden gens algunes dones "palitroc" que veig pel carrer, obsedides en estar primes com un fideuet. Salutacions Chis, i enhorabona per ser com ets.

xisco ha dit...

juas juas juas visca!