divendres, 27 de juny del 2008

Qüestions d'actitud.

Estic fent una amistat curiosa amb el pianista d'ulls petits.

M'agrada la gent interessant i positiva, i que no va de mals "rollos".

Ahir entre cafès i factures argentines, xerràvem d'actituds, de la vida, d'enfocar la vida amb una actitud.

Fa dies li vaig dir que els homes, amb un bon tall de cabells i una actitud, poden passar de ser lletjos i pesats a infinitament sexys i interessants. De fet, aquest comentari l'he fet amb els meus amics i m'ho confirmen.

El pianista diu que li agrada la meva actitud, que la tenc molt bona, i que sí, que a pesar de tot (físic, per exemple) tenc alguna cosa. Aquesta cosa és l'actitud (i l'escot, supòs).

Una altra cosa, avui he acabat els cursos de conversa en català que feia amb els guiris del poble. M'han demanat de continuar tot l'estiu, pagant ells. Ara tenc un petit problema: quan?

Més coses. Aquest cap de setmana m'ha tocat anar a Marineland amb els voluntaris de la feina. Ha estat un èxit de participació i d'organització que fins i tot he rebut un parell de mails de felicitació. Aquestes coses t'ajuden a mantenir una bona actitud. Vaig tocar un dofí, i tambe vaig tocar un poc en David.

I diumenge, que segons me varen dir era dia de futbol, vaig aconseguir no saber-ne res.

Dragons. Estic farta de dragons dins la bugaderia. He de llogar en Santi perquè els agafi tots i els digui lluny. Ja ho sé que no fan res i que se mengen els moscartins, però no m'agraden.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Idea pels cursos, de conversa en català: fes-los afegint dinar típic mallorquí i invents dels teus i podràs cobrar lo que te doni la gana... a més aprendran lo important d'una llengua, saber demanar menjar per no passar gana!

Anònim ha dit...

Puff, feia mil qe no et deixava cap comentari, i ja tocavaa! No m'he pogut estar amb això de l'actitud. A mi em sorpren que quan la resta d'al·lotes es fixen en un simple físic a mi el que em pot es l'actitud. Ja m'ho diuen, q sóc rara, però això sí, d'actitud en tenc bastant..i on estigui un home amb bona actitud qe se llevin tots els "tios bons"(perqe segur q no són ni la meitat d'interessants)
Un petó :)

Anònim ha dit...

Per cert, no sé si estaves ahir dilluns a l'assaig de la coral, però tornava del gimnàs fet pols (no va ser molt bon dia) i sentir-vos me va animar molt. Gràcies.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tot aquest article!
La meva actitud ha anat canviant molt darrerament, i ho not, ho not molt. De vegades fa falta un cop gran per donar-se conta que fa falta un canvi d'actitud.

Desde aquí te vull donar les gràcies perquè has estat una de les persones que més m'ha ajudat a aquest canvi d'actitud!

Saludos!