divendres, 18 de gener del 2008

Dilluns de procrastinació

Ara pensava en la quantitat de coses que podria fer dilluns:
-aixecar-me prest
-fer net
-planxar
-una excusio
-estudiar
-cuinar
-anar a Manacor o a Inca de compres
-fer feina
-anar de viatge tot el cap de setmana
-fer el jardí que tenc pendent
-... podria fer tantes coses en un dia de festa en dilluns just després del cap de setmana....
Però no, el dilluns el dedicaré a la procrastinació.

5 comentaris:

kelete ha dit...

Ascolta!!!

nina, q jo som una mica burru i no se lu ca vol dir aixo de "procrastinació"....

zuena mu catodico tia!!

Anònim ha dit...

Xesca, ara m'has fetr cercar al diccionari què putes vo dir això de la "procrastinació". Crec que en català no és una paraula normativa, i no surt als diccionaris, així que l'he cercat a la RAE i he entès que dilluns no faràs més que ajornar tot allò que te fa ganes fer... Ara he après una paraula nova, encara que sigui en castellà.

Idò jo te propòs que facis una excursioneta. Ahir vaig anar (a peu) fins a l'Ofre pel Pla de Cúber i avui ha tocat fer volteta en bici per camins de terra de Ciutat. Aprofitar aquests dies de sol i extrema bonança meteorològica em sembla l'opció més adequada. Encara que també és adequat anar a fer feina..,

Chis ha dit...

Una vegada més el diccionari normatiu demostra la seva curtor. En lloc de posar caldo, podrien haver posat procrastinar. I el de la RAE, talment. Avui en dia val mes posar mà a la wiki que és molt més realista.

kelete ha dit...

vale vale, ya veo q con poner el palabro en google mi duda se ahbria resulto mucho mas rapido... pero se me ocurrio q mejor era dejarlo para mañana...

yes yes, espain is good!! maniana... maniana amigou!!

Anònim ha dit...

Lo que he aprendido hoy... soy un ¿¿prosticanizador??? nato. Gracias a Dios que existen sitios como este blog, me ha parecido una buena manera de no tener que usar la palabra VAGO.