dimarts, 23 d’octubre del 2007

Mai l'havia traït.

Avui, Toni, t'he traït. He aturat la ràdio, bé, m'he tret les orelleres, per no sentir els desbarats que deia la teva convidada.
M'havia apuntat a la meva plegueta la frase del dia: "Tengo un primo físico que dice que en 300 años no se sabe que pasará" o alguna cosa així fent referència al canvi climàtic.
Volia escriure sobre això, però no. La presidenta del partit a Euskadi, del qual el president estatal ha dit la frase anterior, considera que el canvi climàtic no és important, que el que preocupa a les persones és la residència dels vells i ETA, la resta, com que no sabem què passarà d'aquí a 300 anys i per tant no és immediat, no és important. Això sí, el "medio ambiente es algo que hemos heredado y lo tenemos que dejar a nuestros hijos". Ella troba que no se li ha de donar massa importància, que segurament no és greu el tema del canvi climàtic i que ja se veurà més envant com pren. Tot i la que la comunitat científica doni l'alarma, tot i que s'hagi donat el Nobel a un activista del tema, tot i que els estats civilitzats estiguin treballant sobre el tema, ells consideren que això no és important ara per ara. El següent pas quin serà? Jo crec que de cara a fer electoralisme inútil podrieu declarar la sida malaltia beneficiosa per a la societat, i que no existeix la fam al món (la majoria de gent, tanmateix, no viatjarà mai més enllà dels complexes hotelers de cuba)
Entre això i altres animalades destinades a gent que combrega amb rodes de molí, que en aquestes terres són moltes, m'he decidit a fer allò que me pensava que mai faria. Toni, t'he traït. He aturat l'aparell i he pres un til·lo per veure si m'ho treia del cap. I vosté, "senyora", se posi una lavativa i vagi a cagar!

2 comentaris:

kelete ha dit...

no ho entenc.... q es axo? qualque codí secret?

kelete ha dit...

Ahora ho agafo, molt be, ido, i perque no li deixam als nostros fills tambe el poblema de sa vivenda?
"vive de tus padres hasta q pedas vivr de tus hijos!!"