dimarts, 24 d’abril del 2007

Si hi ha menjar no falla cap


tipus de trobada, festa o convocatòria. El meu padrí Toni ja ho deia: "Hi haurà gent, hi ha patatilla". Però la I Mostra de Cuina de Santa Eugènia va ser un èxit que ens va sorprendre a tots, començant pels mateixos restaurants que hi participaven.
El menú era interessant perquè la gama de menjars era molt àmplia; des d'un frit de me, negre, amb fonoll, fins a un guisat de cérvol, passant per un pastís d'amfós o un pilotes de rap, sense oblidar l'amanida provençal i la pasta amb salsa de formatge.
He de dir que jo no vaig tastar res, bé sí, les postres. No vaig tenir temps d'anar a la mostra llevat de per poder fer les fotos que havia promés al fòrum gastronòmic.
De les postres puc dir que tant els doblegats com el pastís de xocolata eren molt bons, destacant el pastís pel fet que anava guarnit amb fruita fresca i tenia molta presència.
De les begudes, refrescos i aigües a part (molt ben servides per Taujana de Teatre) s'ha de destacar la parada de Vinya Taujana que va servir les 3 varietats de vi que té al mercat: els joves blanc i rosat, i el criança Torrent Fals, rr.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Preciosas las fotos, sales super guapa.
Cada día estás más guapa y mas buenorra.
Mil besitos, amor