diumenge, 14 de març del 2010

Canvis de tècniques, canvis de plats.

Avui dematí he descongelat una botifarra crua amb poma que vaig comprar de caprici (i a preu de canari jove) esperant un dia propici per fer-ne el tast. El pla inicial era bullir un poc d'arròs, torrar la botifarra dins una paella amb 2 gotes d'oli i, després, saltejar l'arròs bullit dins la mateixa paella per tal de recollir la glassa.
Però he afegit una ceba i un tassó de brou a la idea i ha sortit un arròs melós de ceba caramel·litzada amb botifarra de poma. I quin canvi!!

3 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

M'apunto a la teva nova tècnica! quina manera més extraodinària d'inventar-te un arròs melós només per a tu!! Petons nina.

Pepin ha dit...

Caram quina cosa més bona i senzilla.
Segur que estavaboníssima.
Salut,
Pepin

Francesc ha dit...

No sé com devia ser la recepta primera que pretenies fer, però aquesta segona fa un aspecte saborosíssim!!! MMMM!!!!