Ingredients:
Tomàtiga
pebre verd
ceba
formatge maonès
all
pa integral de bona qualitat
oli verge, sal, pebre bo, pebre vermell dolç
He tret un tall rodó de la tomàtiga i l'he buidada i he tallat el què he buidat a trossets. He tallat la ceba i el pebre i el formatge a dauets petits. Ho he trempat (amanit) amb oli, sal, pebre bo i pebre vermell dolç i ho he reservat.
He tallat el pa en tires i les he posades dins el microones durant 2 minuts per aconseguir un cruixent interior (fet a la torradora no queda igual). L'he fregat amb all i li he posat una mica d'oli. A continuació he farcit la tomàtiga amb els vegetals i el formatge i ho he servit amb el pa allat.
Les fotos són dolentes perquè tenia tanta gana que m'ho he menjat abans de fer més fotos.
5 comentaris:
Boníssim!!!! Quina bona pinta que fa!!!
Hola nina! i tant que fa bo aquest nom!!! Aquesta tomàtiga tan ben trempada és una delícia, com tu!
I ho va ser de bo... mmmmmmm
Voy a tomar buena nota de esta receta, y de las otras que pones. Me he propuesto aprender desde tus enseñanzas en un campo en el que no domino nada: la cocina ! ;-)
... vaya andaluz que estoy hecho, sin saber hacer prácticamente nada (bueno... algo sí que sé, y me sale bien, pero... )
Me encanta tu blog. Felicidades (hoy desde otro país)
Acab de fer mala via quan he vist aquest comentari...
Uelcom Antonio!
Publica un comentari a l'entrada