dijous, 18 de desembre del 2008

"A mi me va más el rollo alternativo, sabes?"

Això ha dit una pardala dins el tren, avui dematí, amb la seva bossa de Tous dels negres i una bufanda de Carolina Herrera (dels negres, també) imitant el dibuix dels palestins. "A mi me va más el rollo alternativa, sabes?". Què putes vol dir això de "rollo alternativo"?
Avui he trobat(perdona per no llegir-te amb la regularitat que te dec), en lletra del meu estimat Jordi i en boca de Bibiana Ballbé (presentadora del magnífic ex-programa -estan bollats aquests de la Corporació- del 33, Silenci?) què és això d'alternatiu:
" Parlem del concepte d’”alternatiu” i estem d’acord: alternatiu és allò que acaba imposant-se davant del consumidor atent, precisament quan no hi ha alternativa. Quan el panorama del “main stream” esdevé repetitiu, estancat i perniciós. Hi ha una manera, sens dubte, de fer una cultura de masses “alternativa”. Hi ha una manera de ser tan autèntic com comercial, cosa que ja van demostrar en el seu moment els Beatles i tants d’altres. Hi ha una manera de somriure a la modernitat en lloc de fer-li un lleig, una manera de fer-la nostra, de dominar-la i de ser-ne els referents absoluts"
Si voleu llegir l'article complet, el trobareu aquí.