dimecres, 3 de setembre del 2008

Un acte d'humanitat, tendresa i intel·ligència.

Ahir amb l'OU teníem recital al castell de Bellver.
El castell de Bellver serveix d'espai per esdeveniments de l'Ajuntament de Palma i en aquesta ocasió s'hi havia organitzat el cóctel de benvinguda dels participants d'un congrés internacional de química o alguna cosa per l'estil. Com que el Congrés l'organitzava la UIB (uibé, abans coneguda com a uip) la presència d'un dels cors de la casa és obligada i aquests actes són "propietat" de l'OU.
Donada la importància de l'esdeveniment la presència de la batlessa era obligada, juntament amb la rectora de la UIB (uibé, anteriorment uip) i els seus discursos de benvinguda també foren obligats.
Me va sorprendre molt que una rectora parlàs un anglès amb una pronúncia tan magra tot i tenir el discurs escrit i, per altra banda, me va sorprendre gratament que la batlessa de Ciutat fes un discurs improvitzat en un anglès fluidíssim i ric.
Una altra cosa que me va sorprendre gratament va succeir quan la nostra incombustible Cuerda va tenir un atac de tossina durant una de les cançons i la batlessa va fer cridar una persona de la seva cort i li va demanar que pujàs a l'escenari amb una botelleta d'aigua per aquella senyora que tossia.
Hem passat d'una proximitat matussera i vulgar, a una proximitat elegant, humata i intel·ligent.

1 comentari:

xisco ha dit...

braaaaaaaaaaaaaaaavo, braaaaavo!!!!!!
m'encanta veure que es vera que ses persones són primer.
Bravoooooooooooooooooooooooo

P.S: ja sé que és s'eslògan des govern, però és lo mateix...