divendres, 22 de febrer del 2008

Jo ja ho havia anunciat fa estona

i la majoria de gent no me creia.
Ha hagut de ser un cintífic italià qui m'ha donat la raó: el punt G existeix!!!
El punt G s'havia convertit en un mite, quasi bé una llegenda urbana com la dama blanca de Puntiró, els cocodrils del clavagueram de Nova York, o en Luis Miguel dins un armari mentres aquella s'untava de paté. Tothom n'havia sentit parlar però molt poca gent podia dir que en coneixia la localització exacta (o aproximada)
Ara l'italià, mestres en seducció que són, ha pogut afirmar (i confirmar) que el mite ja és una realitat: el punt G existeix.
Diuen els diaris que el punt G és una zona que no té cap altre secret que una pelleta una mica més gruixada que la resta (tota la vida havíem volgut ser fines i ara ja veim que la natura no vol finura).
Ara, senyors, que la cosa està demostrada científicament ja no valen més excuses sobre mitologia inexistent i creences pseudoreligiones que oferien el summum de les sensacions, l'entrada al paradís. Ara, senyors, ja en tenim la clau del paradís; o millor dit, el botó que n'obre les portes.
I com he llegit avui:"La vagina és un espai petit, per tant no ha de ser tan difícil trobar un punt concret". Ara ja no faran falta mapes ni instruccions.
Senyors (i senyores) feis-nos el favor de cercar una mica i donar-nos el que ens mereixem.

5 comentaris:

kelete ha dit...

Pues ya se rompio el mito... lo q a mi no me queda tan claro es q sea algo merecido....
Ahora hay q romper el mito sobre el Punto G en los Hombres, que si como dicen, está en el ano, entonces si que es merecido...

Anònim ha dit...

Això ja ho sabia jo de fa temps. A la carrera, un professor demostrant un teorema, no va tenir altra ocurrència que dir al punt que estavem cercant "g". De manera que al final de l'exercici, el professor va concluir que:
"el punto G existe, es fijo y se puede encontrar computacionalmente"

(per descomptat, la classe se descollonava de riure i el professor encara ara no enten perquè :S)

Així doncs, l'existencia del punt G està demostrada matemàticament. No hi ha dubte!!

Anònim ha dit...

http://cuatrecoses.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Idò jo dec esser collò, perquè mira que l'he intentat cercar i cercar i no l'he trobat... "fa com una rua", te diuen, "l'has de cercar amb es dit anular", i res de res... Ala ves! o tenc es dit curt, o sa paciència disminuïda... La custió és que... amb una aferrada i un t'estim, ja està tot arreglat! Aquest és el punt G!!!!

Jaume

xisco ha dit...

crec que era en ricki martin es de s'armari...